Facebook'un 1.1 Milyar Mesaj Atan Kullanıcısı Var - Son Dakika
Teknoloji

Facebook'un 1.1 Milyar Mesaj Atan Kullanıcısı Var

Facebook\'un 1.1 Milyar Mesaj Atan Kullanıcısı Var

Dev sosyal medya firması bir rekor daha kırdı, WhatsApp ve Messenger uygulamalarını kullanarak mesaj atan toplam 1 milyardan fazla kişi var.Facebook Messenger'ın yöneticisi David Marcus, dün gönderdiği mesajda Messenger uygulamasının 500 milyon kişi tarafından kullandığını belirtti.

11.11.2014 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dev sosyal medya firması bir rekor daha kırdı, WhatsApp ve Messenger uygulamalarını kullanarak mesaj atan toplam 1 milyardan fazla kişi var.

Facebook Messenger'ın yöneticisi David Marcus, dün gönderdiği mesajda Messenger uygulamasının 500 milyon kişi tarafından kullandığını belirtti. İnsanların iletişim kurmak için, birbirlerinin hayatlarına dokunmak için ve kendilerini ifade edebilmek için Facebook Messenger'ı seçmelerinin, ekibine azim ve motivasyon verdiğini söyledi Marcus.

WhatsApp kurucularından Jan Koum ise Eylül başındaki mesajında WhatsApp'ın 600 milyon aylık aktif kullanıcısı olduğunu söylemişti. Özellikle kayıtlı kullanıcı değil, uygulamayı aktif şekilde kullanan ve mesaj atan kullanıcı rakamını verdiğini belirtmiş ve ikisinin çok farklı şeyler olduğunu sektöre hatırlatmıştı.

İşte şimdi Marcus'un attığı mesaj ile ortaya çıktı ki, Facebook'un toplamda 1.1 milyardan fazla mesajlaşma uygulaması kullanıcısı var. Facebook zaten sosyal medya alanında bir devken, mesajlaşma alanında da ne kadar büyük olduğunu böylece ortaya koymuş oldu. Messenger uygulaması Facebook'dan ayırılıp, kendi başına bir uygulama haline getirildiğinde kullanıcılar büyük tepki vermişti. Ama şu andaki durum insanların alıştığını ve memnuniyetle kullanmaya devam ettiğini gösteriyor.

Facebook şimdilik bu iki uygulamasından memnun ama geçenlerde sunduğu Facebook Rooms isimli uygulamanın çalıntı olduğu söylentisi ile başı dertte.

The post Facebook'un 1.1 Milyar Mesaj Atan Kullanıcısı Var appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Facebook'un 1.1 Milyar Mesaj Atan Kullanıcısı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement