Fadıloğlu 20 Bininci Bebeği Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Fadıloğlu 20 Bininci Bebeği Ziyaret Etti

Fadıloğlu 20 Bininci Bebeği Ziyaret Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Merhaba Bebek” projesi kapsamında, 7 gün önce dünyaya gelen Kenan ve Ayşe Küçük çiftinin kızı Kübra bebeği ziyaret ederek, sevinçlerine ortak oldu.

07.07.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Merhaba Bebek" projesi kapsamında, 7 gün önce dünyaya gelen Kenan ve Ayşe Küçük çiftinin kızı Kübra bebeği ziyaret ederek, sevinçlerine ortak oldu. Fadıloğlu, proje kapsamında 2013 yılından bugüne kadar ziyaret edilen 20 bininci bebek olması nedeniyle, Kübra bebeğe çeşitle hediyeler sundu.

Sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışıyla doğumdan ölüme kadar vatandaşların yanında olmaya devam eden Şehitkamil Belediyesi, hayata geçirdiği "Merhaba Bebek" projesiyle her bebeği olan aile ziyaret edilmeye gayret gösteriliyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 7 gün önce dünyaya gelen Kenan ve Ayşe Küçük çiftinin bebeği Kübra'yı Boyno Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret ederek, aileye hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Fadıloğlu, Kübra bebeği ise beşiği başında doyasıya sevdi. Fadıloğlu, Merhaba Bebek projesi kapsamında 2013 yılından bu yana dünyaya gelen ve ziyaret edilen 20 bininci bebek olması nedeniyle, Kübra bebeğe çeşitli hediyeler sundu. Ailenin ikinci evlat sevgisine ortak olan Rıdvan Fadıloğlu, "Bugün Kübra bebeği ziyarete geldik. Merhaba Bebek projesi başladı başlayalı bugün 20 bininci şanslı bebek Kübra bebek oldu. Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin, Allah acılarını göstermesin. Ben bu projede emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ekiplerimiz Nüfus Müdürlüğünden kayıtları alıyorlar. Gaziantep'te bizim bölgemizde doğumu gerçekleşen, nüfus kaydına geçmiş olan bebekleri tek tek evlerinde ziyaret ediyorlar. İmkanlar dahilinde çam sakızı çoban armağanı hediyeler vermeye gayret gösteriyoruz. Ama asıl amacımız annelerin bilinçli bir şekilde bebeklerini yetiştirmesini sağlamak adına onlara küçük bir eğitim bilgisi verebilecek kitapçık takdim ediyoruz. İnşallah vatana ve millete hayırlı evlatlar olurlar. Allah acılarını göstermesin, tekrar hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren baba Kenan ve anne Ayşe Küçük, "Çok mutluyuz, Allah çocuk sahibi olmayan aileleri de inşallah çocuk sahibi yapar. Allah razı olsun Başkanımızdan evimize kadar gelip bizleri, ziyaret etti ve sevincimize ortak oldu. Bebeğimizin ihtiyacı olan çeşitli hediyeler getirdiği içinde teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Başkan Fadıloğlu, ziyaretin ardından Kenan ve Ayşe Küçük çiftine tekrar tebrik mesajlarında bulunduktan sonra evden ayrıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fadıloğlu 20 Bininci Bebeği Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement