Fadıloğlu, Yılın Annesi ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Fadıloğlu, Yılın Annesi ile Bir Araya Geldi

Fadıloğlu, Yılın Annesi ile Bir Araya Geldi

Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yılın annesi seçilen Emine Akpınar’ı ziyaret etti.

11.05.2014 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yılın annesi seçilen Emine Akpınar'ı ziyaret etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesinde yılın annesi seçilen Emine Akpınar'ı evinde ziyaret etti. Mahalleliler tarafından coşkuyla karşılanan Rıdvan Fadıloğlu, 15 yaşındaki torunu ile yaşayan Emine Akpınar'ın evine misafir oldu.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yılın annesi seçilen Emine Akpınar'a çiçek ve plaket verdi. Yılın annesi seçilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Emine Akpınar, Başkan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

Yılın annesi seçilen Emine Akpınar'ın kızının eşi, yıllar önce hayatını kaybetti. Eşini kaybeden Emine Akpınar'ın kızı, ikinci defa evlilik yaptı. Torunlarını çok seven Emine Akpınar, torunlarından ayrılmak istemedi ve torunlarını yanına aldı. Büyük bir fedakarlık örneği gösteren anneanne Emine Akpınar; bir torununu evlendirirken, diğer torununun da okuması için çaba sarf ediyor.

Annelerin hatırlanmasının bir gün ile sınırlandırılmasına karşı olduğunu ifade eden Emine Akpınar, "Anneler sadece Anneler Günü'nde hatırlanmamalı. Anneler; her gün, her gece, her saat hatırlanmalıdır. Hepiniz biliyorsunuz ki cennet annelerin ayakları altındadır" dedi.

"Annelerin unutulacağı bir an dahi olamaz" diyen Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Anneler Günü'nün sadece bir gün kutlanmaması lazım. Gözümüzü açtığımız andan kapatacağımız ana kadar annenin hasretini her zaman çekeriz. Çünkü karşılıksız veren tek kimse anne-babadır. Doğumumuzdan ölümümüze her zaman kendi yemez yedirir, kendi içmez içirir, kendi giymez giydirir.

Annelerin ve babaların hakkının ödenmesi mümkün değildir. Onları bir gün anmak değil, onlara gerçek manada evlatlık yaparak anneler gününü kutlamamız lazım. Onları unutmamamız lazım.

Özellikle son dönemde 'hayat benim hayatım' diyen herkes kendi ekonomik özgürlüğünü kazanıp ailesinden uçup gidiyor, bir daha da dönüp bakmıyor. Ama unutmasınlar ki o bırakıp gidenler de bir gün yalnız kalacak. İlerde yalnız kalmak istemiyorlarsa kendi büyüklerine nasıl sahip çıkarlarsa, nasıl davranırlarsa yarın da onların evlatları ona göre davranacaktır. Bu bilinç ile hareket edip, yavrularımıza aile bilincini aşılayıp geniş aile olarak yaşamanın gerekliliğini anlatmamız lazım. Anneler tek bir gün anılmaz, hep birlikte yaşayarak her gün anılır diye düşünüyorum.

Teyzemizin şahsında tüm annelerin Anneler Günü'nü yürekten kutluyorum. Tüm gençlerimize de bir gün değil, her gün annelerinin anneler gününü kutlamalarını ihmal etmemelerini yürekten temenni ediyorum."

Emine Akpınar'ın hayır duasını alan Başkan Fadıloğlu, mahalledeki çocuklarla hatıra fotoğrafı çektikten sonra mahallelinin yoğun ilgisi ile mahalleden ayrıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fadıloğlu, Yılın Annesi ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement