Fadlum Köprüsünde İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Fadlum Köprüsünde İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

Fadlum Köprüsünde İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, yeni Fadlum Köprüsü inşaatında incelemelerde bulundu.

15.10.2014 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, yeni Fadlum Köprüsü inşaatında incelemelerde bulundu.

İş- Han TOKİ istikametinden üniversiteye girişte büyük sıkıntı oluşturan tarihi Fadlum Köprüsü'nün yanına yapılan yeni köprü, ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak. Kazıkların çakıldığı ve ayak betonlarının döküldüğü köprü inşaatında gelinen son durumu inceleyerek bilgi alan Başkan Aydın, proje hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplam uzunluğu 47, genişliği 30 metre olan köprü için 60 adet kazık çakıldığını söyleyen Başkan Aydın, "Beton dökme işlemleri yakın zamanda tamamlanacak. Sonraki kısım prefabrik olacağından uzun sürmeyecek. İnşallah bu sene, yollarıyla birlikte tamamlayarak şehrimizin hizmetine sunacağız. Mevsim şartlarından kaynaklanan sorunlar olmadığı takdirde köprü bir ay veya 45 gün içinde tamamlanacak. Bununla beraber yol dolgularına da devam ediyoruz. Bu yıl içerisinde köprüyü trafiğe açmayı planlıyoruz" dedi.

Üniversite için hayati önem taşıyan projeyle birlikte trafiğin büyük ölçüde rahatlayacağını kaydeden Başkan Aydın, "Sonraki dönemde Yenişehir'den üniversiteye uzanan bulvar çalışmamamız da tamamlandığı zaman üniversite, şehir bağlantısı herkesi memnun eden bir düzeye ulaşmış olacak. Mevsim şartlarının aksaklıklara sebep olabiliyor. İnşallah buranın bir an önce tamamlanmasını bekliyoruz" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fadlum Köprüsünde İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement