Fagiad'dan Kosgeb Kredisi Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Fagiad'dan Kosgeb Kredisi Değerlendirmesi

Fagiad\'dan Kosgeb Kredisi Değerlendirmesi

Fatsa Genç İşadamları Derneği(FAGİAD) Başkanı Mehmet Serkan Erdik, KOSGEB’in 300 bin TL olan faizsiz kredisinin imalat sektöründe faaliyetini sürdüren işletmeleri çok rahatlatacağını söyledi.

08.09.2016 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Genç İşadamları Derneği(FAGİAD) Başkanı Mehmet Serkan Erdik, KOSGEB'in 300 bin TL olan faizsiz kredisinin imalat sektöründe faaliyetini sürdüren işletmeleri çok rahatlatacağını söyledi.

FAGİAD Başkanı Mehmet Serkan Erdik konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Dernek olarak girişimcilik kurslarında yeni iş yeri açacak olan 50 bin hibe 100 bin faizsiz kredi desteği olan devletimizin sağladığı bu imkanlardan vatandaşlarımızı yararlandırıyorduk. KOSGEB 3 Eylül 2016 tarihi itibarıyla üretime yönelik dev bir katkı sağlıyor. Makine teçhizat kredi faiz desteği bu sağlanan imkan. İmalat sanayisinde faaliyet gösteren kayıtlı işletmeler bu krediden faydalanacaklar. 0 faizli uygulanacak olan 300 bin TL kredi faizin tamamı KOSGEB tarafından karşılanıyor. Kredi vadesinin ilk 6 ayı ödemesiz, kalanı 3'er aylık eşit taksitle ödemek üzere toplam 36 ay şeklinde ödeniyor. Bu imkanlardan yararlanacak olan işletmelerin programda yer alan bankalar var, o bankalarla irtibata geçebilirler. İmalat sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin bu durumdan yaralanmaları çok iyi olacaktır. Mevcut işletmeler için bu gerçekten önemli bir kolaylık. Özellikle istihdam noktasında açığı gidermek için bu imkanların devlet tarafından sağlanmaları çok önemli bir gelişme. Mevcuttaki işletmelerin ve yeni açılacak işletmelerin faydalanması noktasında aracılık yapmaktan dernek olarak mutlu oluyoruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fagiad'dan Kosgeb Kredisi Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement