Falcao, Eski Günlerine Dönüş Sinyali Verdi - Son Dakika
Spor

Falcao, Eski Günlerine Dönüş Sinyali Verdi

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Monaco'da forma giyen Falcao, hazırlık maçlarındaki performansıyla dikkat çekti.

20.07.2016 09:11  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Monaco, transferde Mendy, Sidibe ve Glik gibi isimleri kadrosuna kattı. Ancak onlar için yeni sezondaki en büyük takviye, Chelsea ile kiralık sözleşmesi sona eren Radamel Falcao oldu. Kolombiyalı futbolcu, Manchester United'ın ardından Chelsea'de de büyük hayal kırıklığı yarattı. Doğru düzgün şans bulamadan iki sezonu geride bıraktı. Falcao'nun Monaco'ya dönüşü ise etkileyici oldu. 30 yaşındaki forvet hazırlık maçlarındaki performansıyla taraftarları heyecanlandırdı.

"GÜCÜM YERİNE GELİYOR"

Kolombiyalı oyuncu, geleceğiyle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. Falcao, "Attığım goller, güvenimin yeniden yerine gelmesini sağladı. Kendimi çok iyi hissediyorum. Şu anda sadece maç eksiğim var. Oynadıkça, vücudum eski gücüne ve hızına kavuşuyor. Yakın zamanda eski Falcao'yu yeniden sahalarda görmeye başlayacaksınız. Geri dönüyorum" ifadelerini kullandı.

Falcao, Eski Günlerine Dönüş Sinyali Verdi

Son Dakika Spor Falcao, Eski Günlerine Dönüş Sinyali Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement