Falezlerde Zorlu Kurtarma - Son Dakika
Güncel

Falezlerde Zorlu Kurtarma

Falezlerde Zorlu Kurtarma

Antalya’da falezlerden düşen genç kadın, 30 metrelik uçurumdan itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1,5 saatlik zorlu çalışması ile çıkarıldı.

23.05.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da falezlerden düşen genç kadın, 30 metrelik uçurumdan itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1,5 saatlik zorlu çalışması ile çıkarıldı. Ağır yaralanan genç kadın hastaneye kaldırıldı.

Antalya Yeşilbahçe Mahallesi Falez 2 Parkı'nda vatandaşlar ve denizdeki balıkçıların bir kadının falezlerden düştüğü ihbarı üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, 30 metrelik falezlerin dibindeki genç kadını kurtarmak için çalışmalara başladı. Sedyeye alınan kadın halatlarla yukarı çekilmek istenirken itfaiye ekipleri hayli zorlandı. Yaklaşık 1.5 saatlik uğraşının ardından yukarı çıkarılabilen kadının yüzünde ve ayaklarında sıyrıklar olduğu ve ağır yaralı olduğu bildirildi.

Görgü tanıkları, olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan kadının öğle saatlerinden bu yana falezlerde dolaştığını ve intihar etmek ister gibi göründüğünü iddia ettiler.

İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesinden önce 2 vatandaşın kadını kurtarmak için falezlerden inmeye çalıştığı ancak onların da yaralandıkları belirtildi. Hafif yaralı vatandaşların da hastaneye götürüldüğü bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Falezlerde Zorlu Kurtarma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement