Fanatik, Futbolun Profesörlerini Arıyor - Son Dakika
Güncel

Fanatik, Futbolun Profesörlerini Arıyor

Fanatik, Futbolun Profesörlerini Arıyor

Türkiye'de sporun nabzını tutan Fanatik gazetesi, sosyal medyada da adından söz ettiriyor.

30.07.2013 10:43  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fanatik'in 700.000 kişiyi aşkın kişi tarafından takip edilen Facebook sayfasında açtığı ProFanatik uygulamasında futbol bilgisine güvenenler, futbolla ilgili soruları cevaplıyor ve her hafta ödül kazanmak için yarışıyor.

Türkiye'nin en çok okunan spor gazetesi Fanatik, yazılı basında olduğu kadar sosyal medyada da sporseverleri kendine çekiyor. Fanatik, 700.000'i aşkın fana sahip sayfasında 16 Temmuz tarihinde açtığı ProFanatik uygulamasıyla futbolun profesörlerini arıyor. Uygulamaya katılan kullanıcılar arasından her hafta en yüksek puanı toplayanlar kendi isteklerine göre maç bileti veya takımının formasını kazanabiliyor.

ProFanatik uygulamasına http://bit.ly/ProFanatiK adresinden katılan kullanıcılar uygulamaya her gün girerek, futbolla ilgili soruları cevaplıyorlar. Ayrıca tweet atarak ve arkadaşlarını uygulamaya dahil ederek puan toplayabiliyorlar. Bir hafta sonucunda en fazla puanı toplayan 5 yarışmacı kendi seçtikleri ödülleri kazanıyorlar. 4 ay sürecek bu futbol maratonu, bilgisine güvenen tüm futbolseverleri bekliyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fanatik, Futbolun Profesörlerini Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement