Far Cry 5 Yolda Olabilir - Son Dakika
Teknoloji

Far Cry 5 Yolda Olabilir

Far Cry 5 Yolda Olabilir

Alex Hutchinson'ın cevabı hem üzdü hem de sevindirdi.

22.12.2014 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen Far Cry 4, PC, PS3, PS4, X360 ve XONE platformları için kısa süre önce satışa sunulmuştu. Şimdiye kadar hazırlanan en detaylı Far Cry haritasının yer aldığı oyunda yalnızca terörist gruplara karşı değil, aynı zamanda doğa ve vahşi hayvanlara karşı da mücadele veriyoruz. Oyun sisteminin Far Cry 3'e benzemesi sebebiyle eleştirilen yapım, yine de aksiyon seviyesi yüksek oynanışı ve güzel grafikleriyle beğeni topluyor.


Peki bu oyunda aynı anda birden fazla kayıt dosyası saklamak mümkün mü? Bir diğer deyişle, birden fazla profilimiz olabilir mi?


Twitter'daki @RossMcCrea1 isimli bir kullanıcı, bu soruyu Far Cry 4'ün yapımcısı Alex Hutchinson'a yöneltti. Hutchinson, Far Cry 4'te böyle bir şeyin olmadığını, ama bir sonraki oyunda (Far Cry 5'ten söz ediyor olabilir) yer alabileceğini dile getirdi.


Bu kısa açıklama, Far Cry 5'i bekleyenleri heyecanlandırmış olsa da FC4 oyuncularını pek tatmin etmedi. Bazı oyuncular, bu özelliğin Far Cry 4'e eklenmemesini eleştirirken, "Bu özelliği eklemek çok mu zor?" sorusunu da yöneltiyor. Belki de ilerleyen güncellemelerde bu yönde çalışmalar da olur.


Ve evet, bir süredir Far Cry 5 için söylentiler bulunuyor ve muhtemelen Ubisoft da seriyi devam ettirmeyi düşünüyordur...



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Far Cry 5 Yolda Olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement