Evlere Giren Yılan ve Fareler Nedeniyle Vatandaşlar Nöbet Tutuyor - Son Dakika
Güncel

Evlere Giren Yılan ve Fareler Nedeniyle Vatandaşlar Nöbet Tutuyor

Evlere Giren Yılan ve Fareler Nedeniyle Vatandaşlar Nöbet Tutuyor

Bilecik'te sıcak nedeniyle ev ve bahçelere giren yılan ve farelerden korkan vatandaşlar nöbet tutuyor.

28.07.2015 15:30  Güncelleme: 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bahçelievler mahallesi sakinleri can güvenliklerinin olmadıklarını belirterek zararlarından korunmak için vardiyalı bir şekilde yılan ve fare nöbeti tutuyorlar.

MAHALLE SAKİNLERİNİN KORKULU RÜYASI

Mahalle sakinleri, kullanılmayan boş arazilerdeki fare ve yılanların sıcaklardan bunalıp dışarı çıkmaları sebebiyle büyük bir sıkıntı yaşamaya başlayınca, vardiyalı bir şekilde nöbet tutmaya başladılar. Mahallede evlere ve bahçelere giren fare ve yılanlar mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi. Mahalleli evlerine ve sokağın belli kısımlarına kapanlar kurarak kendilerince önlem almaya çalışıyorlar.



YILANLAR VE FARELER HER YIL BU AYLARDA MEYDANA ÇIKIYOR

Mahallenin bir sokağının başında ve sonunda bulunan uzun otluklarda yılanların ve farelerin olduğunu söyleyen mahalle sakinleri, her yıl bu zamanlar benzer sıkıntıları yaşadıklarını belirterek, "Evlere ve sokağın belli başlı yerlerine kapanlar kurduk. Böylece kendi kanımızca önlem almaya çalışıyoruz. Fareler sadece yollarda gezmiyor, elektrik tellerini kullanarak evler arası geçiş yapıyorlar. Sokakta çıkan fare ve yılanlardan çocuklarda korkuyor. Mahallenin birçok noktasında bulunan başıboş arazilerde biten otların yakılmadan bunların sonu kesilmeyecek. Belediyeden yardım bekliyoruz." dediler.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Evlere Giren Yılan ve Fareler Nedeniyle Vatandaşlar Nöbet Tutuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kekowa: bu PKK lılar yılanın önde gideni, bunları da sınırlardan girer girmez fare gibi gebertecen 20 1 Yanıtla
  • Silo-79: Kürdün adını yüceltene el kaldırdınız, sizler Kürt düşmanısınız, şeref kalmamış sizde. Elleriniz kırılsın.... 4 7 Yanıtla
  • boca raton: Size doğal bit çözüm söyleyim ama kim dinleyecek. barınaktan öksüz 15 tane kedi alın mahellede besleyin her eve 1 tane ve 1 hafta verin. 8 0 Yanıtla

Advertisement