Fark Yaratan Öğretmen'e Uluslararası Ödül - Son Dakika
Güncel

Fark Yaratan Öğretmen'e Uluslararası Ödül

Fark Yaratan Öğretmen\'e Uluslararası Ödül

Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında gerçekleştirdiği "Fark Yaratan Öğretmen" kampanyasıyla, dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan 'Stevie International Business Awards' tarafından, 'Yılın En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası -En İyi Kamu Hizmeti' kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

17.08.2016 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında gerçekleştirdiği "Fark Yaratan Öğretmen" kampanyasıyla, dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan 'Stevie International Business Awards' tarafından, 'Yılın En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası -En İyi Kamu Hizmeti'  kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

Ödülle ilgili açıklama yapan Öğretmen Akademisi Vakfı Genel Müdürü Selman Behmuaras, şunları söyledi:

"Fark Yaratan Öğretmen, kampanyasının yakaladığı başarıdan ve önemli bir ödülle daha taçlandırılmasından mutluluk duyduk. Geçen yıl 'Herkesin hayatta kendisine değer katmış bir öğretmeni vardır' düşüncesinden yola çıkarak 'Fark Yaratan Öğretmen' isimli projemizi başlattık. Yoğun ilgi gören kampanyamızın katılımcıları, sosyal medya hesaplarımız üzerinden hayatları boyunca sevgi, saygı ve minnettarlıkla hatırladıkları öğretmenlerini anlatarak hem anılarını tazeleme hem de kendilerine emeği büyük olan öğretmenlerini onurlandırma fırsatı yakaladı. Kampanyamıza ünlü isimler de destek vererek, öğretmenleriyle ilgili anılarını anlattıkları videolarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Katılımcılarımızın hikayeleri, aralarında eğitimci, iletişimci, gazeteci ve sosyal medya uzmanı olan özel bir jüri tarafından değerlendirildi. Jürimizin oylarıyla kampanyanın sonunda duygularını en iyi ifade eden bir katılımcımızı yıllar sonra ortaokul öğretmeniyle buluşturduk. Vakıf olarak böylesine anlamlı bir kampanyaya imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Effie Türkiye 2016'da kazandığımız ödülün ardından, Stevie International Business Awards'ı da evimize taşımaktan büyük mutluluk duyuyoruz."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Fark Yaratan Öğretmen'e Uluslararası Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement