Farkındalığın Artırılması ve Uygulama Birlikteliğin Sağlanması" Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Farkındalığın Artırılması ve Uygulama Birlikteliğin Sağlanması" Eğitimi

Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'ndan "Farkındalığın artırılması ve uygulama birlikteliğin sağlanması" eğitimi verildi.

02.09.2014 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'ndan "Farkındalığın artırılması ve uygulama birlikteliğin sağlanması" eğitimi verildi.

Oda Başkanı Süleyman Kıral, düzenlenen eğitimde, farkındalığın artırılması, uygulama birliğinin sağlanması ve haksız rekabet ile ilgili eğitimin, yıl başında yazılımın uygulamaya başlamasıyla meslek mensuplarının haksız rekabetle sorunlarının büyük ölçüde kalkacağını söyledi.

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirleri Odaları Birliği (TÜRMOB) eğitmenleri Feyzullah Topçu, Funda İzi, Mehmet Koç ve Emre Eren Göktürk tarafından "Muhasebe denetim ve danışmanlık işletmeleri için iş yeri, hizmet ve kalite güvence ilke ve esasları hakkında mecburi meslek kararı" ile "Haksız rekabetle mücadele yazılımının meslek mensuplarınca kullanılması hakkında mecburi meslek kararı" konularında üyelere eğitim verdi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Farkındalığın Artırılması ve Uygulama Birlikteliğin Sağlanması' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement