Fatih Akyel: Elazığ'dan Kovulmadım - Son Dakika
Spor

Fatih Akyel: Elazığ'dan Kovulmadım

Fatih Akyel: Elazığ\'dan Kovulmadım

Elazığspor'da Teknik Direktör Ümit Özat'ın yardımcılığını yapan Fatih Akyel, doğu ekibinden kovulmadığını anlaşmalı olarak ayrıldığını söyledi.

20.12.2014 14:28  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığspor'da Teknik Direktör Ümit Özat'ın yardımcılığını yapan Fatih Akyel, ayrılması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akyel, kendisi hakkında kulüp yönetiminin karşılıklı anlaşarak ayrıldık demesine rağmen bazı medya kuruluşlarının kovuldu şeklinde haberler yapmasına tepki gösterdi.

"KOVULMADIM, ANLAŞARAK AYRILDIM"

Elazığspor'da hafta içerisinde yardımcı antrenör Fatih Akyel ile 2 futbolcu kulüple anlaşarak ayrılmıştı. Akyel, ayrılmasıyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Kendisinin sezon başından itibaren Elazığspor'da güzel şeyler yaşadığını belirterek, "Zaman içerisinde fikir ayrılığı oluşması nedeniyle Elazığspor'la yollarımız ayrıldı. Bu ayrılık benim ve kulüp yöneticilerinin rızası ile oldu. Kulüp ayrılmamla ilgili karşılıklı uzlaşma çerçevesinde olumlu açıklama yapmasına rağmen, bazı medya organları 'kovuldu' şeklinde karalamaya yönelik haberlere yer verdi. Benim kovulduğum ile ilgili elinde belge, bilgi olan çıkıp açıklasın. Herkesin düşür dediği Elazığspor'u ekip halinde takım ruhu oluşturarak üst sıralara taşıdık. Emeğimize saygı gösterilsin, karalamaya çalışmasınlar" dedi.

ELAZIĞSPOR'DAN "TEŞEKKÜR" AÇIKLAMASI

Öte yandan Elazığspor da bugün resmi bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Kulübümüz antrenörlerinden Fatih Akyel'le karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır. Bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Fatih Akyel'e teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz" denildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fatih Akyel: Elazığ'dan Kovulmadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement