Fatih Altaylı: G.Saray Yönetiminde Adam Gibi Adam Yok - Son Dakika
Spor

Fatih Altaylı: G.Saray Yönetiminde Adam Gibi Adam Yok

Fatih Altaylı: G.Saray Yönetiminde Adam Gibi Adam Yok

Gazeteci Fatih Altaylı, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in basın toplantısını değerlendirdi, "Fatih Terim böyle gönderilmez." dedi.

31.10.2013 17:55  Güncelleme: 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazeteci Fatih Altaylı'dan zehir zemberek açıklamalar! Altaylı, Habertürk TV'de Fatih Terim'i takımdan yollayan Galatasaray yönetimini topa tuttu. Usta gazeteci, Ünal Aysal'ı ağır sözlerle eleştirirken, Fatih Terim'e gönderilen mesajların medyaya servis edilmesi nedeniyle tepki gösterdi. İşte Fatih Altaylı'nın konuşmasından satır başları:

"AYSAL TAKIMIN YOLUNU BİLMEZKEN..."

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, daha takımın yolunu bilmezken Fatih Terim bu takımın başında maça çıkıyordu. Fatih Terim, bir yerden sonra çalışılmayacak düzeyde bir hale gelebilir. 1-2 şampiyonluktan sonra en yakın arkadaşlarına bile hava atacak hale gelebilir. Ancak bu şekilde gönderilmez. Fatih Terim, egosuna rağmen istenmediği yerden ayrılır. Çünkü o iyi bir Galatasaraylıdır.

"BÖYLE ŞEREF YOKSUNU BİR YÖNETİM GÖRMEDİM"

Galatasaray yönetiminde bir tane adam gibi adam yok. Böyle şeref yoksunu bir yönetim görmedim. Ünal Aysal'ın Fatih Terim'e gönderdiği mesajların, medya ile paylaşılması adamlığa sığar mı? İki kişinin arasındaki konuşma basına servis edilmez.

"MİLLİ TAKIM SADECE BAHANE"

Galatasaray yönetimi, en başından beri Fatih Terim'i istemedi. "Milli takıma gitti, telefonu açmadı" gibi sözler, sadece Terim'i göndermek için uyduruldu.

Fatih Terim'in, Galatasaray Mancini ile bir ivme yakalamışken basın toplantısı yapması doğru olmadı. Terim formundan düşmüş.

"ÖFKESİNİ MİLLİ TAKIMA TAŞIRSA KÖTÜ OLUR"

Fatih Terim, eğer Galatasaray'daki öfkesini Milli takıma taşırsa kötü olur. Özellikle Galatasaraylı futbolculara "Sen benim takımımda böyle oynamıyordun" diye Milli takıma almazsa sorun çıkabilir."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fatih Altaylı: G.Saray Yönetiminde Adam Gibi Adam Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement