Fatih Erbakan Babasının Sözleriyle Seslendi ?erbakan Hoca Artık Yok Diye Hiç ?gulu Gulu? Dansı... - Son Dakika
Güncel

Fatih Erbakan Babasının Sözleriyle Seslendi ?erbakan Hoca Artık Yok Diye Hiç ?gulu Gulu? Dansı...

Fatih Erbakan Babasının Sözleriyle Seslendi ?erbakan Hoca Artık Yok Diye Hiç ?gulu Gulu? Dansı...

Yalova'da Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, ölümünün 4'üncü yıldönümünde dualarla anıldı.

08.03.2015 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, ölümünün 4'üncü yıldönümünde dualarla anıldı. Törende konuşan Necmettin Erbakan'ın oğlu ve Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Erbakan hoca artık yok diye Erbakan hocamızın tabiriyle hiç 'gulu gulu' dansı yapmaya kalkmayın? dedi. Yalova Halk Eğitim Merkezi'nde merhum Necmettin Erbakan'ın ölümünün 4'üncü yıldönümü nedeniyle anma töreni düzenlendi. Erbakan Vakfı tarafından düzenlenen anma programında Erbakan Vakfı Yalova Şubesi'nin de açıldığı bildirildi.

Düzenlenen törene Yalova Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Saadet Partisi mensupları ile Erbakan Vakfı Genel Başkanı ve merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan katıldı. Merkez Camii İmam Hatibi Zeki Salman'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Erbakan Vakfı Yalova Şubesi Başkanı olan İbrahim Yıldırım kısa bir açılış konuşması yaptı.

'Önemli Bir Mesaj Veriyoruz'

Törende konuşan Fatih Erbakan, 'Yalova'da öyle bir dava adamını anıyoruz ki; o zat bundan yıllar önce herkesin Amerika'nın önünde korkudan titrediği bir dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden 'Bana ne Amerika'danö diye haykıran bir lideri anıyoruz. Bizler, o liderin yolundan giden kimseler olarak bugün Yalova'da ve Türkiye'nin dört bir yanında anma programları yaparken, sadece anılarımızı tazelemek için bu programları yapmıyoruz. Sadece Erbakan Hocamıza bir hayır duası yapalım diye, arkasından rahmet okuyalım diye, sadece nostalji yaşayalım diye bu programları yapmıyoruz. Elbette ki kendisini rahmetle anıyoruz fakat Türkiye genelinde topyekün yaptığımız anma programlarıyla dünyaya ırkçı emperyalizme, siyonizme, zalimlere çok önemli bir mesaj da veriyoruz. Diyoruz ki; 'Ey zalimler, ey Siyonistler, ey ırkçı emperyalistler. Erbakan hoca vefat etti gitti diye hiç boşu boşuna sevinmeyin. Erbakan hoca artık yok diye hiç kendinize gelin-güvey olmayın. Erbakan hoca artık yok diye Erbakan hocamızın tabiriyle hiç 'gulu gulu' dansı yapmaya kalkmayın çünkü Erbakan hocamız artık aramızda değil ama onun sancağını tutup kaldıran, onun davasına sahip çıkan, sizin korkulu rüyanız olan, onun temel hedeflerini ikinci 40 yılda birer birer gerçekleştirecek olan binlerce, yüz binlerce, milyonlarca milli görüşçü var elhamdülillah? diye konuştu.

Fatih Erbakan'ın konuşmasının ardından Necmettin Erbakan'ın hayatından kesitler sinevizyon gösterimiyle izletildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatih Erbakan Babasının Sözleriyle Seslendi ?erbakan Hoca Artık Yok Diye Hiç ?gulu Gulu? Dansı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak
    13:24 Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak

    Niğde Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP (Toplum Yararına Program) çerçevesinde 150 kişi alınacak. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 18 Nisan 2024 Perşembe olarak belirlendi. İstihdam edilecek kişiler kura sonucu belirlenecek ve 29 Nisan - 29 Ekim 2024 tarihleri arasında 6 ay süreyle istihdam edilecek. Başvurular iskur.gov.tr, e-Devlet veya Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek. Detaylı bilgi için https://esube.iskur.gov.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

  • Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu
    13:22 Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.


Advertisement