Fatih Erbakan: "Bölgede Büyük İsrail Devletini Kurmak İstiyorlar" - Son Dakika
Politika

Fatih Erbakan: "Bölgede Büyük İsrail Devletini Kurmak İstiyorlar"

Fatih Erbakan: "Bölgede Büyük İsrail Devletini Kurmak İstiyorlar"

BURSA (İHA) – Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, büyük İsrail devlerinin kurulmak istendiğini ileri sürerek, "5 bin seneden beri ’İlla bize vaad edilmiş olan topraklarda büyük İsrail devletini kuracağız ve bütün insanlığı kendimize köle yapacağız’ diyen bir zümre var" dedi.

19.06.2016 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA (İHA) – Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, büyük İsrail devlerinin kurulmak istendiğini ileri sürerek, "5 bin seneden beri 'İlla bize vaad edilmiş olan topraklarda büyük İsrail devletini kuracağız ve bütün insanlığı kendimize köle yapacağız' diyen bir zümre var" dedi.

Erbakan Vakfının Bursa'da düzenlediği iftar yemeğine katılan vakfın genel başkanı Fatih Erbakan, binlerce üye ile iftarda buluştu. İftar programında gündemi değerlendiren Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, "5 bin seneden beri 'İlla bize vaad edilmiş olan topraklarda büyük İsrail devletini kuracağız ve bütün insanlığı kendimize köle yapacağız' diyen bir zümre var. Büyük İsrail kurulacak, büyük İsrail kurulabilmesi için mevcut Müslüman ülkeler daha küçük parçalara ayrılacak, daha küçük parçalara bölünmeleri için bu Müslüman ülkelerin kendi içinde savaşlar çıkartılacak. Kendi içlerinde savaşların çıkartılabilmesi için mezhep çatışmaları ve ırkçılık mikrobu kullanılacak" dedi.

"TÜRKİYE'DE YAŞANANLARIN SEBEBİ SURİYE'DEKİLERLE AYNIDIR"

Osmanlı Devletini bölüp parçaladıkları zaman kullanılan mezhepçilik ve ırkçılık mikrobunun aynısının uygulanmaya çalışıldığını ifade eden Erbakan, "Sur'da, Cizre'de, Midyad'ta, Kilis'te yaşanan olaylar. Şu Mübarek Ramazan ayının ilk günlerinde İstanbul'un merkezi Vezneciler de yaşanan katliamı görüyorsunuz. Bütün bu Türkiye'de yaşanan olayların sebebi Suriye'de yaşanan olayların sebebiyle aynıdır. Irak'ın bölünmesinin, Libya'nın bölünmesinin sebebiyle aynıdır. Hepsinin sebebi bölgede bir büyük İsrail devletinin kurulması içindir. Türkiye'nin güneydoğusunun karıştırılması, Kürt'ün Türk'e, Türk'ün Kürt'e düşman edilmesi, Türkiye'nin güneydoğusundan kopartılacak parçayla Suriye'deki Kürt parçasının birleştirilmesi, Irak'taki Kürt yönetiminin birleştirilmesi ve mümkünse İran, Kürdistan bu parçalarla birleştirilerek, tamamen kukla sözde bağımsız bir Kürdistan devletinin kurulması. Bu parçalanmış bölünmüş küçük lokmaların yutularak bölgede büyük İsrail devletinin kurulması gayretleri devam etmektedir" şeklinde konuştu.

Salonda sık sık sözleri kesiler Erbakan 'Mücahit Erbakan' tezahüratlarıyla alkışlandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Fatih Erbakan: 'Bölgede Büyük İsrail Devletini Kurmak İstiyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • gorun: Bizim akp hukumeti araplarin pesinden gidiyor ama turklerin pesinsen gitmiyor turkler birlesecek ve butuk turk devleti kurulacak araplardan ayrilmaliyiz bu araplar dunyayi thtt ddiyor 0 0 Yanıtla

Advertisement