Fatih Erbakan : Eklemeddin İhsanoğlu Takdire Şayan Bir İnsan - Son Dakika
Güncel

Fatih Erbakan : Eklemeddin İhsanoğlu Takdire Şayan Bir İnsan

Çorum'da Erbakan Vakfı'nın açılışına katılan Fatih Erbakan, CHP ve MHP'nin ortak Cumhurbaşkanı adayı Eklemeddin İhsanoğlu'nun kendisini yetiştirmiş ve çalışmalarıyla takdire şayan bir insan olduğunu söyleyerek, "Ekmeleddin Bey'e verilecek desteğe baktığımız zaman bunun ancak yüzde 30-40 düzeyinde olacağı gözüküyor" dedi.

29.06.2014 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da Erbakan Vakfı'nın açılışına katılan Fatih Erbakan, CHP ve MHP'nin ortak Cumhurbaşkanı adayı Eklemeddin İhsanoğlu'nun kendisini yetiştirmiş ve çalışmalarıyla takdire şayan bir insan olduğunu söyleyerek, "Ekmeleddin Bey'e verilecek desteğe baktığımız zaman bunun ancak yüzde 30-40 düzeyinde olacağı gözüküyor" dedi.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün vakfın Çorum Şubesi'nin açılışı için kente geldi. Açılışa Erbakan'ın yanı sıra CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Erbakan Vakfı Çorum Şube Başkanı Mehmet Aşıla ve çok sayıda davetli katıldı. Dualarla yapılan vakfın açılışının ardından Fatih Erbakan, bir gazetecinin CHP ve MHP'nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili sorusunu yanıtladı. İhsanoğlu'nun kendisini yetiştirmiş ve çalışmalarıyla takdire şayan bir insan olduğunu belirten Fatih Erbakan, şöyle konuştu:

"Şimdi Ekmeleddin Bey'e verilecek desteğe baktığımız zaman bunun ancak yüzde 30-40 düzeyinde olacağı gözüküyor. Bu da binanın yüzde 60'nın, 70'inin açıkta bırakan çatı adayı olacağını gösteriyor. Çatı adayı daha kapsayıcı daha yüksek oranda destek bulacak bir aday olması gerektiğini düşünüyorum. Rahmetli Erbakan hocamızında her zaman ifade ettiği gibi Türkiye'nin selameti açısından kurtuluşu açısından Cumhurbaşkanının mutlaka milli görüşçü bir Cumhurbaşkanı olmasını biz temenni ederiz. Sadece Türkiye'deki değil bölgedeki İslam aleminde çözüm bekleyen sorunların bir an evvel çözülebilmesine yönelik inşallah bir Cumhurbaşkanı olmasını nasip eder." - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatih Erbakan : Eklemeddin İhsanoğlu Takdire Şayan Bir İnsan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • M. Şaşan: Eklemeddin değil, Ekmeleddin. İsmini doğru söyleyemiyorlar diye midir nedir kısaltıp Ekmel'e çevirmişler(!) neredeyse Eko diyecekler. Ekmeleddin yerine Eklemeddin yazıyolar ya, sanki 'sana ekle dedim, sen eklemeddin' der gibi... 0 0 Yanıtla
  • Konya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi
    15:47 Konya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

    Konya'da Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla Mevlana Meydanı'nda bir araya geldi. Ellerinde bayrak ve dövizler taşıyan grup, Gazzelilerin direnişini desteklediklerini ve düşmana korku salmaya devam edeceklerini belirtti.

  • Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nden şok uygulamalar: Çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi
    15:45 Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nden şok uygulamalar: Çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

    Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nün asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmaları kapsamında yapılan şok uygulamalar ve şüphe üzerine yapılan çalışmalar sonucunda 6 ruhsatsız tabanca, 7 tüfek, 5 kuru sıkı tabanca, 10 kesici ve delici alet, 11 şarjör, 359 fişek, 54 sentetik ecza maddesi, 1 gram metamfetamin, 5 uyuşturucu kullanım aparatı, 1 el telsizi ve 1 çakar lamba ele geçirildi.

  • Afyonkarahisar ESOB Başkanı: Pazar Günü Esnaf ve Sanatkarımız Ders Verecektir
    15:45 Afyonkarahisar ESOB Başkanı: Pazar Günü Esnaf ve Sanatkarımız Ders Verecektir

    Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün, AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği iftar programında yaptığı açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde vatan hainleriyle yol yürüyenlere ve Afyonkarahisar'a ayar vermeye çalışanlara esnaf ve sanatkarların gereken dersi vereceğini belirtti.

  • İBB Başkan adayı Kurum, AK Parti'nin Sultanbeyli'deki mitinginde konuştu Açıklaması
    15:44 İBB Başkan adayı Kurum, AK Parti'nin Sultanbeyli'deki mitinginde konuştu Açıklaması

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'u bir rant olarak görenleri eleştirdi. Kurum, İstanbul'un liyakatsizliğin kurbanı olduğunu ve kente hizmet edilmediğini belirtti. Ayrıca, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mal beyanıyla ilgili eleştirilerde bulundu ve İstanbulluları sağlam İstanbul'dan yana olmaya çağırdı.

  • Alanya'da Norveç vatandaşı evinde ölü bulundu
    15:43 Alanya'da Norveç vatandaşı evinde ölü bulundu

    Antalya'nın Alanya ilçesinde, Norveç vatandaşı Erik Vikre (59), evinde hareketsiz yatarken bulundu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Vikre'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • TBMM Adalet Komisyonu Başkanı: İsrail'in soykırım davasında alınan tedbirler uygulanmalı
    15:42 TBMM Adalet Komisyonu Başkanı: İsrail'in soykırım davasında alınan tedbirler uygulanmalı

    TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, İsrail aleyhine açılan soykırım davasında alınan ihtiyati tedbir kararlarının uygulanması gerektiğini ve Uluslararası Adalet Divanından (UAD) yargılama sürecini hızlandırmasını beklediklerini bildirdi. Yüksel, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin açtığı soykırım davası kapsamında UAD'nin verdiği yeni tedbir kararlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

  • Isparta'da 123 litre kaçak alkol ele geçirildi, 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı
    15:41 Isparta'da 123 litre kaçak alkol ele geçirildi, 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı

    Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Gönen ilçesinde bir araçta yapılan aramada bandrolsüz 90 litre viski, 19 litre rakı ve 14 litre vodka ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Giresun'da kamyonetin beton ayağa çarptığı kazada 1 ölü, 2 yaralı
    15:41 Giresun'da kamyonetin beton ayağa çarptığı kazada 1 ölü, 2 yaralı

    Giresun'un Bulancak ilçesinde meydana gelen kazada, kamyonetin üst geçidin beton ayağına çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı, ancak ağır yaralanan bir kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

  • Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti
    15:40 Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi'ne ziyaret ederek, site yönetimi ve esnafla bir araya geldi. Seçer, sorunları dinledi ve sanayi sitesinin konumunu değerlendirdi. Ayrıca, sanayi esnafının taleplerine de cevap verdi.


Advertisement