Fatih Erbakan ve Osman Pamukoğlu Bağımsız Aday - Son Dakika
Güncel

Fatih Erbakan ve Osman Pamukoğlu Bağımsız Aday

Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan ve kızı Elif Altınöz'ün seçimlere bağımsız milletvekili adayı olarak girecekleri öğrenildi. HEPAR lideri Osman Pamukoğlu'nun da İstanbul 3. bölgeden bağımsız aday olacağı belirtiliyor.

31.01.2015 18:15  Güncelleme: 20:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, 7 Haziran'daki genel seçimlere bağımsız aday olarak katılmaya hazırlanıyor.

FATİH ERBAKAN YARIN AÇIKLIYOR

Erbakan'ın kız kardeşi Elif Altınöz'ün de kendisi gibi bağımsız aday olması bekleniyor. Erbakan ailesine yakın kaynaklardan, seçimlere her ilde bağımsız adaylarla katılacağı bilgisinin alındığı öne sürülürken, Erbakan'ın, yarın Ankara'da vakfın il ve ilçe temsilcileriyle yapacağı toplantıda bu kararın ana hatlarını kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

KONYA, İSTANBUL VE KOCAELİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Erbakan'ın bağımsız adaylığı için, babasının seçim bölgesi Konya ile birlikte İstanbul ve Kocaeli'nin de düşünüldüğü belirtiliyor.

OSMAN PAMUKOĞLU 3. BÖLGEDEN BAĞIMSIZ ADAY

HEPAR lideri Osman Pamukoğlu'nun da 7 Haziran 2015'te yapılacak olan Genel Seçimlerde İstanbul'un Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Güngören, Küçükçekmece ve Silivri ilçelerini kapsayan 3. seçim bölgesinden bağımsız milletvekili adayı olacağı öğrenildi.

Fatih Erbakan ve Osman Pamukoğlu Bağımsız Aday
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Fatih Erbakan ve Osman Pamukoğlu Bağımsız Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • ALİ: OSMAN PAMUKOĞLUNA COK ÖNEMLİ DESTEK VERMELİ İSTANBULDAN MECLİSE GELMESİ GEREK. 22 9 Yanıtla
  • asd: Osman Pamukoğlu'na tam destek. Tek başınada olsa kimsenin yapamacağı siyaseti yapar. 16 11 Yanıtla
  • OSMAN OSMANOGLU: LAN BU ERBAKANA KIM OY VERECEK BABASI BIRZAMAN ESEK YÜKÜYLE PARA GÖTÜRDÜ SIMDI OGLU GÖTÜRECEK DEMEKI BABADAN OGULA GECER BU MESLEK BUNLARIN PARTIYLE HIC ALAKASI YOK ANCAK HIRSIZLIK YAPIYOR ANCAK DINI SÖMÜRÜSÜ YAPIYORLAR PES VALAHI INSAN BIRAZ UTANIR UTANACAK YÜZ KALMAMIS PES VALAHI 4 21 Yanıtla
  • BENCE: OSMAN PAMUKOĞLU VE OSMAN DOĞU SİLAHÇIOĞLU TSK' NIN EN GERİ ZEKALI VE EN BEYİNSİZ YÜZKARASI GENERALLERİDİR. İKİ KOYUNU VER GÜDEMEYEN PAMUKOĞLU ÜLKE YÖNETİİMİNE TALİP OLUYOR. SEN GİT YÜZÜNE FONDOTENİ SÜR, ASKERLİK ANILARINI ANLAT TV' LERDE PAŞAM. . . . . . 11 13 Yanıtla
  • uzlett: partilerine güvenemiyolarki millet size nasıl güvensin :) 4 20 Yanıtla
  • sivasli: bizler pasamizin yanindayiz 15 5 Yanıtla
  • Ustad 46: Fatih bey yanlış yaptı. Er veya geç ak partiye katılacaklar. Bağımsız adaylık niye 2 17 Yanıtla
  • Kumburgaz: Kumburgaz seninle paşam. 15 4 Yanıtla
  • Akif Efendi: Fatih Erbakan yazık etti kendine cihadı iptal oldu. Hocamın kemikleri ne sızlıyordur şimdi. 7 12 Yanıtla
  • OSMAN OSMANOGLU: LAN OSMANDAN HICBIRSEY OLMAZ ANCAK ATIYOR BEN KENDIM ISMIMDEN MEMUN DEGILIM NIYE DERSENIZ CÜNKÜ BU ADAMIN ISMINI DUYUNCA KENDIMDEN UTANIYOM OSMANLAR YALAN KONUSMAZLAR 4 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement