Fatih'in kütüphanesi Büyükşehir'den - Son Dakika
Güncel

Fatih'in kütüphanesi Büyükşehir'den

Fatih\'in kütüphanesi Büyükşehir\'den

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 'Okullarda Kütüphane Kurulması' çalışmaları kapsamında Mustafakemalpaşa TOKİ Fatih Ortaokulu'na yeni bir kütüphane kazandırdı.

17.11.2016 15:47  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 'Okullarda Kütüphane Kurulması' çalışmaları doğrultusunda, Mustafakemalpaşa TOKİ Fatih Ortaokulu'na yeni bir kütüphane kazandırdı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı'na bağlı olarak hizmet veren Kütüphaneler Şube Müdürlüğü, 'Okullarda Kütüphane Kurulması' çalışmaları kapsamında Mustafakemalpaşa TOKİ Fatih Ortaokulu'na yeni bir kütüphane kazandırdı.

Mustafakemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, ilçe okullarının müdürleri, öğretmenleri ve Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile öğrencilerin katılım sağladığı açılış töreninin ardından, Mustafakemalpaşa TOKİ Fatih Ortaokulu, Bursa Büyükşehir Belediyesi katkıları ile farklı yaş gruplarına yönelik olarak hazırlanan kitaplarına kavuştu. Kütüphanede, kaynak ders kitaplarından romanlara ve hikâyelere kadar binden fazla kitap yer alıyor. Öğrencilerin kitap okumaya alışmasının önemine değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, eğitime verdiği katkılarından dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fatih'in kütüphanesi Büyükşehir'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement