Fatih Portakal, Demirtaş'ın 'Özerklik' Çıkışını Eleştirdi - Son Dakika
Komik - İlginç

Fatih Portakal, Demirtaş'ın 'Özerklik' Çıkışını Eleştirdi

"Kürtler özerklik ilan etmesin de ne yapsın?" diyen Demirtaş'ı eleştiren Fatih Portakal, "Böyle yaparsan Türkiye partisi söyleminden tamamen uzaklaşırsın." dedi.

29.08.2015 10:35  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş, Hakkari Valisi'nin HDP'li vekilleri kente almadığını söyledi, ardından "Halk özerklik istemeyip de ne yapacak?" dedi.

Fatih Portakal, Demirtaş'ın bu sözlerini canlı yayında eleştirdi. Portakal, özerklik gibi kelimelerin, Demirtaş'ın Türkiye partisi söylemini, samimiyetten uzaklaştırdığını, Demirtaş'ın bunu bilmesi gerektini belirtti.

İşte Fatih Portakal'ın o sözleri;

''Tabi burada Selahattiin Demirtaş yine Türkiye partisi söylemi ile meydanlarda olacak diye ben tahmin ediyorum. Çünkü geçen sefer bu şekilde oy istemişti.

"HER OLUMSUZ DURUMDA KARŞIMIZA ÇIKIP..."

Ama her olumsuz durumda çıkıp da "Özerklik, özerklik olmalı, özerklik olursa bunlar olmaz." gibi söylemler, maalesef Türkiye partisi kavramından veya samimiyetinden uzaklaştırır. Selahattin Demirtaş ve HDP'yi sadece Kürtlerin partisi olarak, Kürt halkının bir kısmının partisi olarak karşımızda kalır."

Fatih Portakal, Demirtaş\'ın \'Özerklik\' Çıkışını Eleştirdi

Son Dakika Komik - İlginç Fatih Portakal, Demirtaş'ın 'Özerklik' Çıkışını Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (119)

  • pazarcıklı: fatih abi haklısın bence bir hdp olarak sana hak veriyom 21 42 Yanıtla
  • &!: seloya oy verenlere sesleniyorum akan sehit kaninda sizlerinde parmağı var bunu asla unutmayin 43 14 Yanıtla
  • angaralı: inadına AKP. ülkenin refahı için AKP. 29 13 Yanıtla
  • gaziantepli: Ben bir türk olarak kürtlerin özerklik durumunun gerçek olmasından yanayım. Bırakalım kendi kendilerini yonetsinler gerçekten doğuda bizim polisimiz askerimiz onlara hayvanlar gibi davranıyorlar 2sinif insan yerine koyuluyorlar bırakın artık bu insanları vallahi yazık günah ya amerika gibi olsun eyalet sistemi toprak yine bizim topraklarımız önemli olan barış önemli olan kimsenin ölmemesi .Türk kurt kardeşiz hepimiz herşeyden önce müslümanız aklımızı başımıza alalım bu durum nasıl duzelecekse o yolda ilerleyelim 15 22 Yanıtla
  • zaza kurd laz : çooook gereksizler var burda o yuzden oylar hdp ye 7 28 Yanıtla
  • hdp: hdp de kim kimi sikerse 30 2 Yanıtla
  • gerçek kürd: Ulan biri çıkıp sen kürtlerin adına nasıl konuşursun diyen yok sen çıkıp kürdleri kullaniyorsun hiçbir kürd özerklik demez sadece hainler der. 18 14 Yanıtla
  • 0404040404: Allah rızası için bu güzel ülkemde savaş değil barış istiyoz meclis cumhurbaşkanı elini taşin altına koymalı bu kan artık akıtmasın bı kürt olarak asker polis sıvıl kım olursa olsun ölmesı istemıyoz lütfen barış istiyoz burdakı arkadaşlara seslenıyom bır bırıne gaz vermeyın ateş düştüğü yerı yakıyor 27 1 Yanıtla
  • f: O itin gerçek yüzü bu 20 7 Yanıtla
  • Batman li: Fatih bey Günaydın yenimi anladınız bunların vatan sevgisi olmadığını 12 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement