Fatih Portakal, Selahattin Demirtaş'a Kızdı - Son Dakika
Güncel

Fatih Portakal, Selahattin Demirtaş'a Kızdı

"Ellerinde hafif silahlar var" diyerek barikatlardaki teröristleri savunan Demirtaş'ı eleştiren Fatih Portakal, "Bu kadar hafife alamazsınız. Bunu diyemezsiniz" dedi.

23.12.2015 07:45  Güncelleme: 08:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FOX Haber Spikeri Fatih Portakal, dünkü bültende HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a kızdı. Demirtaş'ın, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmaları ekrana taşıyan Portakal, "Demirtaş'ın, 'HDP'lileri kimse terörist ilan edemez' sözlerine bir itirazım yok. Ama şuna itirazım var. Terör örgütüyle arasına mesafe koyamadığı için itirazım var. Terör örgütü PKK'ya sen teröristsin arkadaş demediği için itirazım var" dedi.

"BEN SİZİN SİYASİ RAKİBİNİZ DEĞİLİM"

Portakal şöyle devam etti:"Ve Demirtaş şu cümleyi kuruyor; 'Ellerinde hafif silah var' diyor. Bakın Sayın Demirtaş ben sizin siyasi rakibiniz değilim. Sadece sorumlu bir yurttaş olarak ben buradayım. Benim elimde hafif silah yok, olmadı, olmayacak. Ama siz bunu bu kadar küçümseyebiliyorsunuz.

"BU KADAR HAFİFE ALAMAZSINIZ"

Haydar Çetin ismini hiç unutmuyorum. Çok değil bundan 10 gün önce Sur'daki o cami avlusunda bombayı imha ederken 'kanas' ile suikast silahıyla şehit edilmiş bir polis memuruydu. Bu da mı hafis silahtı veya o metalleri parçalayan bombalı tuzaklar mı, tonlarca bombalar mı hafif? Sayın Demirtaş o 'hafif silah!' dediğiniz onlarla kaç ev ocaksız kaldı, kaç asker, kaç polis, kaç yurttaş şehit oldu biliyor musunuz? Bu kadar hafife alamazsınız. Bunu diyemezsiniz. Buna yurttaş olarak itirazım var"

Fatih Portakal, Selahattin Demirtaş\'a Kızdı

Son Dakika Güncel Fatih Portakal, Selahattin Demirtaş'a Kızdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (89)

  • dyb: birde şöyle birşey var asker ve polisin tanklarla hedef gözetmeksizin ateş etmesine ne demeli 7 39 Yanıtla serif: asker ve polisimız vatanı müdafaa ediyor gerizekalı 3 0 M.V.: Valla süper demeli. 0 0
  • btl: Ya bu fatih portakal neyin kafasını yasiyorsun sende akıl yok gecmissin haber sunuyorsun sen önce bir milletini tanı milletini.... 12 31 Yanıtla
  • CİZRE...BOTAN: çakal fatih daha dün pkk teşekkür ediyordun ne oldu sen 90 derece döndün yoksa kerdoğanla ahmak davuloğlu seni dehdit etti nekadar tursuneksin çakal fatih 32 6 Yanıtla
  • xalo: Tankını alıp giden devlet hala işi bitiremediyse yaşasın ydg 10 23 Yanıtla
  • Savas: Madem Spikiher isen tarafsiz ol gercekleri gör Devletin orda O zavalli Kürtlere yaptigi iskenceyi zulumu niye ekrana tasimiyorsun Tabi diyemezsin cunku hepiniz korkak insanlarsiniz duzeniniz bozuk Amanha Diktatörumuz bizi asar vallah siz ancak yalakalik yapiyorsunuz birde diyimmi ben ic Anadoluluyum 7 23 Yanıtla ankara: Valahi doğru bu portakalmidır mandalinamidir nedir doğru söyle elbet hak yerini bulacaktir bu evren sahipsiz degildir eyer kürtler savunmasizsa bunu alah istemiştir ama alah büyüktür hak yerini bulacak buna inancim tamdir ( yalaka spiker portakal ) 0 1
  • Son: Fatih portakal insan gibi düşünüp konuşabiliyormuş şaşırdım 25 5 Yanıtla kul ahmet: senden zeki olduğu kesin 1 7
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
    20:15 Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

  • Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı ziyaret etti
    20:14 Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı ziyaret etti

    Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde MHP'den seçilmesi dolayısıyla ziyaret etti. Gelgör, ziyarette Çetinkaya'yı tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Çetinkaya da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Gelgör'e teşekkür etti. Ziyarete Osmancık Belediye Meclis Üyesi Fatih Eren de katıldı.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti
    20:14 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Dağ, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve başarılar diledi.

  • Afyonkarahisar'da yakalanan firari FETÖ hükümlüsü, cezaevine gönderildi
    20:13 Afyonkarahisar'da yakalanan firari FETÖ hükümlüsü, cezaevine gönderildi

    Afyonkarahisar'da FETÖ'ye üye olmak suçundan hüküm giyen Ş.E, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Örgütün kadın yapılanmasında yer aldığı ve kamudan ihraç edildiği öğrenilen hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Bitlis Turizm Haftası Programı Düzenlendi
    20:08 Bitlis Turizm Haftası Programı Düzenlendi

    Bitlis'te Turizm Haftası dolayısıyla Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) iş birliğiyle program düzenlendi. Vali Erol Karaömeroğlu, turistlerin farklı destinasyonlara olan ilgisinin arttığını belirtti. Bitlis'in turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Karaömeroğlu, Bitlis'in doğal güzelliklerinin ve tarihi eserlerinin daha geniş kitlelere ulaşmasını amaçladıklarını ifade etti.

  • Afganistan'da Şiddetli Yağışlar ve Sel Felaketi: 70 Ölü, 50'den Fazla Yaralı
    20:08 Afganistan'da Şiddetli Yağışlar ve Sel Felaketi: 70 Ölü, 50'den Fazla Yaralı

    Afganistan Ulusal Afet Kurumu Sözcüsü Molla Canan Saik, ülkede son birkaç gün içinde meydana gelen şiddetli yağışlar ve sel nedeniyle 70 kişinin hayatını kaybettiğini ve 50'den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı.


Advertisement