Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda 10 Metrelik Kot Farkı Yol Çalışması Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda 10 Metrelik Kot Farkı Yol Çalışması Yapılacak

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı\'nda 10 Metrelik Kot Farkı Yol Çalışması Yapılacak

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Organize Sanayi Bölgesi’ne Talas, Hacılar ve şehrin güney bölgesinde ikamet edenler için Fatih Sultan Mehmet Bulvarı yol genişletme ve yenileme çalışmasının 2005 yılında gerçekleştirildiğini söyledi.

25.07.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Organize Sanayi Bölgesi'ne Talas, Hacılar ve şehrin güney bölgesinde ikamet edenler için Fatih Sultan Mehmet Bulvarı yol genişletme ve yenileme çalışmasının 2005 yılında gerçekleştirildiğini söyledi.

2005 yılında gerçekleştirilen çalışma ile Altınoluk Mahallesi'nden başlayan ve Organize Sanayi girişine kadar devam eden yolda 3 keskin viraj kaldırılmış ve yol yüksekliği 30 m daha aşağı indirilerek hizmete açıldığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, "Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Organize Sanayi Bölgesi'ne giden İstanbul yoluna alternatif yol olarak açılmıştı. Bu yol ile İstanbul yolu ile Kartal yolu ulaşım yoğunluğu giderilmiştir. Ancak bugün Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nın 30 metre indirilmesine rağmen yine büyük bir eğim göstermekte olup, yine trafik güvenliği ve etkinliği açısından 10 metre daha kot farkının giderilmesi kararlaştırılmıştır. Bunun için gerekli altyapı projelendirme ve iş planlaması yapılmış olup, yolun yapılmasına önümüzdeki günlerde başlanacaktır" dedi.

Yol çalışmasının bu yılsonunda tamamlanacağını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda yolun 10 metre daha aşağı indirilmesiyle hem eğimin azalacağını hem de keskin virajın ortadan kalkarak daha güvenli bir ulaşım sağlanacağını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda 10 Metrelik Kot Farkı Yol Çalışması Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement