İstanbul Fatih'te Silahlı Kavga: Bir Genç Vurularak Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

İstanbul Fatih'te Silahlı Kavga: Bir Genç Vurularak Öldürüldü

İstanbul Fatih'te iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 23 yaşındaki bir genç öldü. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden Serhat P., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

25.03.2017 19:03  Güncelleme: 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Kumkapı Emin Sinan Mahallesi'nde olay geçtiğimiz salı günü akşam saatlerinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 23 yaşındaki Ferhat A. isimli genç vurularak yaşamını yitirdi.

23 YAŞINDAKİ GENÇ VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Edinilen bilgiye göre uyuşturucu satıcısı olduğu öne sürülen iki grup Tülcü sokak'ta buluştu. İki grup arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada bıçak ve silahlar da kullanıldı. Çevredekilerin büyük panik yaşadığı kavgada 23 yaşındaki Ferhat A. tabanca ile vurularak hayatını kaybetti.

GÖZALTINA ALINAN 4 KİŞİDEN BİRİ TUTUKLANDI

Yaşanan olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri kavgaya karışan ve kimlikleri tespit edilen dört kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan Serhat P. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Serhat P.'nin yankesicilik, hırsızlık, yaralama, kapkaç, yağma ve tehdit gibi suçlardan 26 sabıkasının olduğu ve cezaevi firarisi olduğu için arandığı öğrenildi.

İstanbul Fatih\'te Silahlı Kavga: Bir Genç Vurularak Öldürüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Fatih'te Silahlı Kavga: Bir Genç Vurularak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement