Fatih'te Korkutan Yangın - Son Dakika
Güncel

Fatih'te Korkutan Yangın

İstanbul Fatih’te dört katlı bir binada çıkan yangın büyük korku yaşattı.

28.01.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Fatih'te dört katlı bir binada çıkan yangın büyük korku yaşattı. Yangına başta Fatih olmak üzere çevre ilçelerden gelen çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Olay, Fatih Mevlanakapı Ereğli Mahallesi İskender Ağa Camii Sokak'ta öğle saatlerinde meydana geldi. Dört katlı bir binanın üçüncü katında başlayan yangın kısa sürede diğer katlara da sıçradı ve tüm binayı dumanlar kapladı. Durumu gören çevredeki vatandaşlar hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, çevre ilçelerden de çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Olası bir yaralanmaya karşı sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bekletildi.

Üst katlarda yaşayan ve duman nedeniyle aşağıya inemeyen vatandaşlar ise itfaiye ekipleri tarafından merdivenlerle aşağıya indirildi. Kapıları kapalı olan dairelere ise itfaiye ekipleri camdan girerek kontrol etti. Olayda dumandan etkilenen 4 vatandaşa ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fatih'te Korkutan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement