Fatih'teki Yangın Kontrol Altına Alındı - Son Dakika
Güncel

Fatih'teki Yangın Kontrol Altına Alındı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -İtfaiye ekiplerinin çalışmalarından detaylar Fatih'teki yangın İstanbul'un tarihi semtlerinden Balat'ta ahşap binada başlayan ve çevredeki binalara da sıçrayan yangın kontrol altına alındı İstanbul'un tarihi semtlerinden Balat'ta ahşap binada başlamasının ve daha sonra çevredeki binalara da sıçrayan yangın kontrol altına alındı.

19.05.2016 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

- İtfaiye ekiplerinin çalışmalarından detaylar

Fatih'teki yangın

İstanbul'un tarihi semtlerinden Balat'ta ahşap binada başlayan ve çevredeki binalara da sıçrayan yangın kontrol altına alındı

İstanbul'un tarihi semtlerinden Balat'ta ahşap binada başlamasının ve daha sonra çevredeki binalara da sıçrayan yangın kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Balat Vodina Caddesi'ndeki ahşap binada henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, kısa sürede etrafındaki 4 binaya daha sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Bakırköy, Fatih, Beyoğlu ve Eyüp itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, çalışmaların ardından kontrol altına alındı.

Polis ve itfaiye ekiplerinin yaptığı ilk incelemede yangın nedeniyle hayatını kaybeden ya da yaralanan kimse olmadığı belirlendi.

Polis ekiplerince çalışmalar nedeniyle yaya ve araç trafiğine kapatılan cadde henüz açılmazken, bölgedeki sağlık ekiplerinin de tedbir amaçlı bekleyişi sürüyor.

Bu arada olay yerinde çalışmaları devam eden ekipler, güvenlik nedeniyle çevre binalarda yaşayan semt sakinlerini de evlerinden tahliye etti.

Bazı mahallelilerin söndürme çalışmalarında ekiplere, hortum ve kovalarla yardım etmeye çalıştığı da görüldü.

Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

Fatih\'teki Yangın Kontrol Altına Alındı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fatih'teki Yangın Kontrol Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement