Fatih Terim'den Teknik Adam Eğitim Programına Ziyaret - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'den Teknik Adam Eğitim Programına Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) düzenlediği, kulüplerin gençlik geliştirme programı teknik sorumlularının katıldığı eğitimler sürüyor.

26.08.2015 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) düzenlediği, kulüplerin gençlik geliştirme programı teknik sorumlularının katıldığı eğitimler sürüyor.

TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen programı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ziyaret etti.

Yaptığı konuşmada, teknik sorumluların eğitimine önem verdiğini vurgulayan Terim, temel eğitimini iyi almış genç futbolcuların, gelecekte Türk futbolunu ileriye taşıyacağını, bu nedenle gençlerin eğitiminde rol olan antrenörlerin son derece önemli bir sorumluluğu bulunduğunu ifade etti.

Terim, katılımcılara, genç futbolcuların gelişimiyle ilgili vizyonunu ve TFF'nin bu konuda yaptığı çalışmaları da aktardı.

Spor Toto Süper Lig ve PTT 1.Lig'de yer alan kulüplerin gençlik geliştirme programı teknik sorumlularının katıldığı, çalıştay formatında düzenlenen eğitim programı, 28 Ağustos'ta sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fatih Terim'den Teknik Adam Eğitim Programına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement