Fatih Terim, "Fransızca Biliyor musunuz?" Sorusuna Fransızca Yanıt Verdi - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, "Fransızca Biliyor musunuz?" Sorusuna Fransızca Yanıt Verdi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Fransızca biliyor musunuz?" sorusuna Fransızca cevap verdi, dikkatleri üzerine çekti.

25.05.2016 13:54  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO 2016 öncesi Fransız kanalı Eurosport'a bir röportaj verdi. Terim, basın mensuplarından, teknik adamlardan ve taraftarlardan gelen soruların yazılı olduğu kartları çekerek cevap verdi.

FRANSIZ KONUŞTU

Daha önce İngilizce ve İtalyanca yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Terim, 'Fransızca biliyor musunuz?' sorusuna Fransızca cevap verdi. Esprili açıklamalar yapan Terim'in Fransızca konuşması sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı.

Terim ayrıca "EURO 2016'yı kazanırsanız, yapacağınız en çılgınca şey ne olacak?" sorusuna da "Kamuoyuna sunacağız. Arasından en çılgınca olana bakacağız." dedi.

Fatih Terim, gruptaki rakipleri ise şöyle değerlendirdi:

"DOĞRU ŞEYİ YAPARSAK İSPANYA'DAN PUAN ALIRIZ"

" İspanya'ya saygı duymamak mümkün değil. Kendileriyle daha önce grup aşaması tecrübemiz var. Biz iyi hazırlanacağız ve geriye sadece bunu sahada göstermek kalıyor. Eğer doğru şeyleri yapabilirsek İspanya'dan puan alabiliriz. Bir diğer rakip Hırvatistan'ın ise kendine has oyunu ve futbolcuları var. Bu kadronun her zamankinden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

"HIRVATİSTAN'SIZ GRUP DÜŞÜNEMİYORUM"

Bildiğiniz gibi Real Madrid ve Barcelona'da top koşturan bir orta saha, Juventus ile Inter ağırlıklı bir hücum hattı ve Avrupa'nın çeşitli kulüplerinde forma giyen bir defans hattı mevcut. Ben Hırvatistan'sız bir grup düşünemiyorum artık. Gerek elemelerde gerek şampiyonalarda eşleşiyoruz. Biz onlara onlar da bize alıştı ancak bu kez atmosfer değişik olacak."

Fransa'da çok sayıda Türk olmasının kendileri için avantaj olduğunu söyleyen Terim, başarı kıstasını, 'İyi oynadılar, futbolun hakkını verdiler ve onları keyifle izledik.' dedirtmek bizim için zaten başarılı olmak demektir." şeklinde açıkladı.

Fatih Terim, "Fransızca Biliyor musunuz?" Sorusuna Fransızca Yanıt Verdi

Son Dakika Spor Fatih Terim, 'Fransızca Biliyor musunuz?' Sorusuna Fransızca Yanıt Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • rambo: arttis 5 1 Yanıtla
  • Mehmet Şanlı Türk: Mersi le prezident FATİH TERİM 0 0 Yanıtla

Advertisement