Fatih Terim'in İzmir'deki "Futbol Buluşmaları" Toplantısı Yarına Ertelendi - Son Dakika
Güncel

Fatih Terim'in İzmir'deki "Futbol Buluşmaları" Toplantısı Yarına Ertelendi

İzmir-dha türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in futbolun paydaşlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğu ve projelerini paylaştığı "Futbol Buluşmaları"nın ikincisi 7 Nisan'da İzmir'de yapılacak.

06.04.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir-dha

türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in futbolun paydaşlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğu ve projelerini paylaştığı "Futbol Buluşmaları"nın ikincisi 7 Nisan'da İzmir'de yapılacak. İzmir, Aydın ve Manisa'da bulunan profesyonel kulüplerin başkanları ve futbol şube sorumluları ile bugün yapılması planlanan ilk toplantı da yarın saat 12.30'a ertelendiği belirtildi.

Adana'dan sonra ikincisi yapılacak "Futbol Buluşmaları"nın ilk oturumunda yarın saat 9.30'da Terim, İzmir, Aydın ve Manisa'daki profesyonel kulüplerin gençlik geliştirme programı teknik sorumluları ve antrenörleriyle bir araya gelecek.

Saat 15.00'te başlayacak günün üçüncü ve son oturumuna ise futbolun paydaşları, bürokratlar, BESYO müdürleri, belediye sorumluları ve MHK Bölge Sorumlusu katılacak. "Futbol Buluşmaları" 27-28 Nisan'da Antalya'da devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatih Terim'in İzmir'deki 'Futbol Buluşmaları' Toplantısı Yarına Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement