Fatih Terim, Maçtan Sonra Eleştirilere Tepki Gösterdi - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Maçtan Sonra Eleştirilere Tepki Gösterdi

Fatih Terim, Hollanda maçından sonra eleştirilere sert çıktı, "Ben yaşıyorum onlarla, beğenmek istemiyorsanız beni, kravatımdan ceketime kadar beğenmezsiniz." dedi.

29.03.2015 00:12  Güncelleme: 00:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda ile 1-1 berabere kaldığımız mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Kadro tercihi nedeniyle kendisine yapılan eleştirilere tepki gösteren Fatih Terim, "Sonuçtan sonra konuşmak çok kolay. Eğer beni beğenmek istemiyorsanız kravatımdan ceketime kadar beğenmezsiniz." dedi.

İŞTE TERİM'İN SÖZLERİ...

"Sonuç, son saniyelerde galibiyetin kaçışını anlatıyor, ama durumu sonuç belirlemiyor. Kazansak da Türk futbolu kurtulmayacaktı. Bizim durumumuzu belirleyen faktörler çok başka. Taktik düzenlemede çok da doğru şeyler yaptık. Belki benim tarzıma alışkın bir şey görmediler ama, bu da başka bir tarzdı. Ekonomik ve psikolojik olarak böyle oynamak zorundaydık. Talihsizlik 2 oyuncu değişikliğimizin bizi zorlamasıydı. Huntelaar'ın kafasına değip de böyle bir gol yemeyecektik belki. Sonuç itibariyle dünya üçüncüsü ile oynuyorsunuz. Hem de Türkiye Ligi'nin en acımasız günlerinde, bir hayli dayak yiyorsunuz hafta içinde, hırpalanıyorsunuz. Buna rağmen çocukların hakkı 3 puandı."

"HOLLANDA'YI İLK DEFA DOLDUR-BOŞALT GÖRÜYORUM"

Son 20 dakika ben hayatımda ilk defa Hollanda'yı doldur boşalt oynarken görüyorum. Kaybetsek de, 5 maçı 15 yapar mıyız diye düşündük, götürür götürmez. Bizi yukarılara çıkaracak birçok sorunu birlikte aşmalıyız. Ondan sonra galibiyetler mana kazanabilir. Seyircilerimiz, hiç alışık olmadığımız bir şekilde, hiç durmadan destek verdiler. Büyük bir fırsat teptik, kaçırdık."

KADRO TERCİHİ İLE İLGİLİ ELEŞTİRİLERİ İÇİN CEVAP...

"Muhakkak ki eleştiri olmalıdır, ama nereden baktığınıza bağlı. Sonuçtan sonra konuşmak çok kolay, ben yaşıyorum onlarla. Eğer beğenmek istemiyorsanız beni, kravatımdan ceketime kadar beğenmezsiniz. O oynamış, öbürü oynamış önemli değil."

Fatih Terim, Maçtan Sonra Eleştirilere Tepki Gösterdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fatih Terim, Maçtan Sonra Eleştirilere Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • 2424: Fatih hoca yerine gözü kapalı bir seyirci de joca olsaydı en kötü 5 puan olur du. Millet eleştirince ancak terslemeyi öğrenmiş. Ona fatih lakabını verenin millet olduğunu unutmuştur. Eleştiri doğru yapmaya hatayı göstermeye yarar kardeşim 17 2 Yanıtla
  • mehmet: Yıllardır kendini nasıl hala başarılı olarak pazarla ya biliyorsun.. : Senin eline değme siyasetçiler bile su dökemez.. Türk Futbolunu bile rezil ettin. Hala utanmadan demagoji yapıyorsun.. 15 3 Yanıtla
  • xxx: Sanki gurup lideriyizde eleştirilere kızıyor. 15 1 Yanıtla
  • Yigido: Neden 2. Golü atamadik neden son 15 dakika baskıya boyun egdik elestiricez tabi, maasinizi biz veriyoruz halk olarak..bizim moralimiz bozuluyor.. 13 3 Yanıtla
  • bjk: nasıl bi egon var hala çözemedim. bi ara bi başarın vardı rüzgar tersten esince. şu saçma sapan egonla onuda yedin bitirdin 13 2 Yanıtla
  • uluc: Sen ve seni destekleyenler biraz insan olmaya çalışsanız, biraz mütevazi olmaya çalışsanız, başarısızlığınızı gizlemek için herkesi düşman edip çatmasanız. . . Milli takım 2016'da sayenizde olmayacak gibi. . bahsettiğin gündeme bak kravat ve ceket. . . yeter. . . 11 3 Yanıtla
  • Yuh oha: Spiker gol den 30 saniye önce çok büyük konuştu ve golü yedik 14 0 Yanıtla
  • cCc: havada bulut 2016 yı unut 8 5 Yanıtla
  • sevim kos katil geldi: Hayret bir sey arkadas boyle onemli bir vazifenin basina boyle gereksiz ruh hastasi bir adami getir ondan sonra basari bekle ustelik adanali 12 1 Yanıtla
  • Fuat kara : Baska adam gibi antrenör yokmuş gibi hala bununla devam edersen olacağı budur sırf bu yüzden milli maçları seyretmiyorum 5 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:29 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, antrenör ve hakem katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.


Advertisement