Fatih Terim, Mahmut Tekdemir'i Kadroya Aldı - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Mahmut Tekdemir'i Kadroya Aldı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İstanbul Başakşehir'in ön liberosu Mahmut Tekdemir'i kadroya aldı. Tekdemir, 27 yaşında ilk kez milli takım sevinci yaşadı.

20.03.2015 18:46  Güncelleme: 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda ile oynayacağı mücadele için belirlediği kadroyuu açıklarken, kadroda yer alan bir isim dikkatleri çekti. Bu sezon Süper Lig'in en az gol yiyen takımı olan İstanbul Başakşehir'in ön liberosunda parlayan isimlerden olan Mahmut Tekdemir, 27 yaşında ilk kez milli olmanın heyecanını yaşadı.

Daha önce 2007 ve 2008 yıllarında U19 ve U21 seviyelerinde milli olan Mahmut, 5 kez de A2 Milli Takımı'nın formasını giydi. Son olarak 14 Ağustof gübü oynanan Norveç A2 karşılaşmasında ürkiye için ter döken 1988 doğumlu oyuncu, bu tarihten itibaren ise milli gururu yaşayamadı.

BAŞAKŞEHİR'İN UZUN DÖNEMLİ JOKERİ

2004 yılında profesyonel olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan hiç ayrılmayan ve İstanbul Başakşehir Kulübü'ne dönüşümünde de takımın bayrak isimlerinden biri olan Diyarbakır doğumlu futbolcu, stoper olarak başladığı kariyerinde zamanla ön libero mevkiisine evrildi.

ÖRNEK: CANNAVARO; EN BÜYÜK HAYAL: MİLLİ TAKIM

Örnek aldığı isim olarak İtalyan futbolunun efsanesi Pablo Cannavaro'yu gösteren Mahmut, 2011 yılında TFF'nin Tam Saha Dergisi'ne verdiği röportajdaki en büyük hedefine tam 4 yıl sonra, 27 yaşında ulaştı.

3 Ocak tarihli röportajda hayali sorulan Mahmut'un cevabı:

"Hedef olarak sorarsanız, en büyük hedefim A Millî Takım oyuncusu olmak. Görev verildiği zaman layıkıyla yerine getirmek için elimden geleni yaparım"

Fatih Terim, Mahmut Tekdemir\'i Kadroya Aldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fatih Terim, Mahmut Tekdemir'i Kadroya Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • m m m: gooo homeee terim 1 1 Yanıtla
  • MASAL: Mamut kim ula hoca şaşırdı. ALLAH sonumuzu Hayır etsin. 0 1 Yanıtla

Advertisement