Fatih Terim, Milli Yıldızları İzlemek İçin Almanya'da - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Milli Yıldızları İzlemek İçin Almanya'da

Milli futbolcuları karşı karşıya getirecek olan Bayer Leverkusen-Atletico Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu maçını izlemek için Almanya’ya giden Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "İnsan kaybetmek kolay olan. Biz ise zoru severiz. Bu yüzden sonuna kadar evlatlarımızı kazanmak için gayret etmeye devam edeceğiz" dedi.

25.02.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli futbolcuları karşı karşıya getirecek olan Bayer Leverkusen- Atletico Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu maçını izlemek için Almanya'ya giden Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "İnsan kaybetmek kolay olan. Biz ise zoru severiz. Bu yüzden sonuna kadar evlatlarımızı kazanmak için gayret etmeye devam edeceğiz" dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, milli futbolcular Ömer Toprak, Arda Turan ve Hakan Çalhanoğlu'nu karşı karşıya getirecek olan Bayer Leverkusen - Atletico Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu maçını izlemek için Almanya'ya gitti.

Terim yaptığı açıklamada, "Ülkesine hizmet etmek isteyen, Milli Takım formasını yürekten terletmek isteyen, becerisi, formu, karakteri ve kişiliği ile bunu hak eden her oyuncuyu kazanmak bizim görevimizdir. Ancak milli formanın değeri ve oyuncu tercihleri konusundaki prensiplerimizden vazgeçmemiz de mümkün değil. Dünyanın en ücra köşesinde bile olsa Milli Takım'a katkı sağlayacağını düşündüğümüz, prensiplerimize uygun her oyuncuyu takip ediyoruz. Elbette oyuncularımızı yerinde izlemek isteriz. Mümkün olduğunca bunu gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Almanya'ya maçı izlemeye gelmemde Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler'in daveti ile Hakan Çalhanoğlu'nun babasının yapıcı yaklaşımlarının olumlu etkisi oldu. Ancak tek sebebin bu olamayacağını biliyorsunuz. İnsan kaybetmek kolay olan. Biz ise zoru severiz. Bu yüzden sonuna kadar evlatlarımızı kazanmak için gayret etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fatih Terim, Milli Yıldızları İzlemek İçin Almanya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement