Fatih Terim, Spor Toto 2. Lig ve 3.lig Yöneticileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Fatih Terim, Spor Toto 2. Lig ve 3.lig Yöneticileri ile Bir Araya Geldi

Fatih Terim, Spor Toto 2. Lig ve 3.lig Yöneticileri ile Bir Araya Geldi

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen "Futbol Buluşmaları" kapsamında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Spor Toto 2. Lig ve 3. ekiplerinin yöneticileri ile TFF'nin Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya geldi.

24.11.2016 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen "Futbol Buluşmaları" kapsamında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Spor Toto 2. Lig ve 3. ekiplerinin yöneticileri ile TFF'nin Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya geldi.

Toplantıya Fatih Terim'in yanı sıra, TFF Yönetim Kurulu üyeleri Ali Düşmez ile Erhan Kamışlı da yer aldı. Toplantının açılışında konuşan Fatih Terim, "Futbol Buluşmaları adı altında yaptığımız toplantıların bence en önemlilerinden birisini gerçekleştiriyoruz." dedi.

Futbolun teknik, idari ve ekonomik yönleriyle ilgili fikir alış verişinde bulunmanın yarar getireceği kanaatinde olduğunu dile getiren Terim şunları söyledi: "Belki senede bir kaç kez toplanmayı uygun görüyorum. Sizin yaşadıklarınız, bir kulübü yönetmek, o kulübü en iyi şekilde limana yanaştırma kolay bir şey değil. TFF tarafından bakıldığında da herkesi memnun etmek mümkün değil. Bunu yönetmek herhalde büyük bir beceri. Karşılıklı iyi niyetle eksiklerimizi tamamlayarak daha iyiye nasıl gideriz, bunu bulmaya çalışacağız. Sizleri dinlemek, fikirlerinizi not almak, gerekirse aynı anda cevaplamak, kendi fikirlerimizi de ifade etmek istiyoruz. Güzel bir toplantı yapacağımız inancı taşıyorum. Görüşleriniz bizim için önemli. Umarım Türk futboluna faydalı bir toplantı olacaktır."

Fatih Terim'in açılış konuşmasının ardından organizasyonun kalan bölümü basın mensuplarına kapatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Fatih Terim'in açıklamaları

-Salondan detaylar - Terim

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatih Terim, Spor Toto 2. Lig ve 3.lig Yöneticileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement