Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Şirinevler'de Açıldı - Son Dakika
Güncel

Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Şirinevler'de Açıldı

Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Şirinevler\'de Açıldı

Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, merkez Maltepe olmak üzere Ümraniye'den sonra 2. polikliniğini de Şirinevler'de açtı.

20.09.2013 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, merkez Maltepe olmak üzere Ümraniye'den sonra 2. polikliniğini de Şirinevler'de açtı.

Fatih Üniversitesi açıklamasına göre, güvene dayalı hizmet anlayışını insanlarla paylaşarak yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen hastane, 23 Eylül'de hasta kabulüne başlayacak.

Avrupa, Ortadoğu, Orta Asya ve Afrika ülkeleri başta olmak üzere 80'ne yakın ülkeden insanların tedavi için tercih ettiği hastane, fiziki ve teknolojik alt yapısıyla dikkati çekiyor. Hastane, uluslararası düzeyde eğitim ve deneyim sahibi kadrosuyla da hizmet yelpazesini genişletiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Mahmut Gündüz, yoğun talep üzerine geçen yılın sonlarına doğru Ümraniye Polikliniği'ni açtıklarını anımsatarak, Anadolu yakasında halkın ciddi ilgisiyle karşılaştıklarını ve sağlanan bu güveni Avrupa yakasına da taşıyarak Şirinevler Hastanesi'ni hizmete sunduklarını kaydetti.

Gündüz, hastanenin resmi kurumların tamamıyla anlaşmalı olduğunu aktararak, "Hastanemiz, 5 katlı toplam 4 bin 500 metrekare kapalı alana, 25 yatak kapasitesi, gelişmiş tıp teknolojisi ve bütün branşlarda deneyimli uzman bir kadroya sahip. Ayrıca acil servis, diş poliklinikleri, doğumhane ve ameliyathanelerimizle 7 gün 24 saat hastalarımıza hizmet veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Daha detaylı bilgilere "http://tip.fatih.edu.tr/" adresinden ulaşılabilen Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Atatürk Havalimanına yakınlığı ve merkezi konumda olması yönüyle de daha kolay ulaşım imkanı sunuyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Şirinevler'de Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement