Fatiha İle Başladı Halayla Sona Erdi! - Son Dakika
Güncel

Fatiha İle Başladı Halayla Sona Erdi!

Fatiha İle Başladı Halayla Sona Erdi!

Cumhurbaşkanlığı yarışını kazanan Erdoğan "Partimize yakışır kutlamalar yapılsın" şeklindeki uyarısına rağmen Urfa'da uygulama farklı oldu.

12.08.2014 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatiha Süresi'nin mealini okuyarak cumhurbaşkanı adaylığının startını veren Erdoğan, seçimden zaferle çıktığını öğrendikten hemen sonra Eyüp Sultan Camii'ne giderek şükür namazı kıldı. Erdoğan'ın bu duruşuna ve genel merkezin canlı yayından "Partimize yakışır kutlamalar yapılsın" şeklindeki il teşkilatlarını uyarısına rağmen Urfa'da uygulama farklı oldu

Başta balkon konuşmasının yapılacağı AK Parti Genel Merkezi olmak üzere ülkenin dört bir yanında Recep Tayyip Erdoğan'ın sandıktan zaferle çıkması kutlandı. İl teşkilatlarının yaptığı kutlama ile Erdoğan'ın yaptığı kutlama çok farklı oldu. Seçim sonuçları belli olmaya başladıktan sonra İstanbul Kısıklı'daki evinden çıkan Erdoğan, Eyüp Sultan Camii'ne giderek şükür namazı kıldı. Daha sonra Ankara'ya geçen Erdoğan, partisinin genel merkezi önünde bekleyenlere yönelik balkon konuşması yaptı. Gece boyunca illerde sergilendiği gibi herhangi bir zafer sarhoşluğu burada yaşanmadı. Partinin sunucusu da sık sık kendilerini izleyen il teşkilatlarına uyarıda bulunarak, partilerine yakışır kutlamaların yapılmasını istedi.

Ancak özellikle Karaköprü yolu üzerinde bulunan il başkanlığı binası önünde davullu-zurnalı yapılan kutlamada, il kadın kolları yöneticilerinden ve üyelerinden büyük bir bölümü kadınlı-erkekli halay çekerek doyasıya eğlendi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile partinin bazı milletvekillerinin de buraya gelmesi ile eğlence doruğa çıkarken, kadınlar adeta kendilerinden geçti. Güvenç ve partinin diğer yetkilileri ile izdihama sebep olacak bir şekilde fotoğraf çektirme yarışına giren kadınlar, gece 23.00'e kadar parti önünde eğlendi. Partinin önemli kademelerindeki çoğu kadın yöneticinin ise bu kutlamaya katılmadığı dikkatlerden kaçmadı.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, böyle bir kutlama şeklini kendilerinin düzenlemediğini, spontane geliştiğini özellikle vurguladı. Eğilmez, "Biz basın açıklaması yapmak üzere bir araya geldik. Ancak kendiliğinden böyle bir manzara ile karşılaştık." dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Fatiha İle Başladı Halayla Sona Erdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement