Fatma Şahin: Bu Cani Hadım Edilsin - Son Dakika
Güncel

Fatma Şahin: Bu Cani Hadım Edilsin

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başakanı Fatma Şahin, Suriyeli ailenin 9 aylık bebeğine cinsel istismarda bulunan çobanın hadım edilmesi gerektiğini söyledi.

20.08.2016 23:11  Güncelleme: 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başakanı Fatma Şahin çirkin olayı duyar duymaz çocuğun ve ailesinin yanına giderek onlara destek oldu. Şahin yaşanan olay karşısında kanını donduğunu açıklarken suçlunun en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini söyledi.

"BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU İYİ"

Ayrıca Şahin şu açıklamaları yaptı:
Gaziantep İslahiye'de meydana gelen tarif edilemez acı olayı yaşayan aile ile görüştüm. Bebeğimizin son durumuna baktım. Bebeğin sağlık durumunu herkesin merak ettiğini biliyorum. Hamdolsun şu anda iyi durumda. Ben de annesiyle birlikte yakın takipteyim.

"AİLEYE DESTEK VERMEK BOYNUMUZUN BORCU"

Bebek bizim bebeğimiz,anne bizim annemiz. Onlara yaşadıkları travmayı atlatabilmeleri için hukuki, manevi destek vermek bizim boynumuzun borcu.

Şu anda hem aile hem bebek Aile Bakanlığı'nın kontrolünde. Bakanlığımız minik bebeğe kasteden şahısla ilgili hukuki süreçlerle ilgileniyor.

Biz de Gaziantep Belediyesi olarak aile ve bebeğin bundan sonraki yaşamlarında yanlarında olacağız, hukuki ve psikososyal desteğimizi vereceğiz.

"KİMYASAL HADIM CEZASININ BU CANİYE UYGULANMASI GEREK"

Şahsi kanaatim, altyapısı bakanlığım döneminde hazırlanan ve yönetmeliği çıkartılan kimyasal hadım cezasının bu caniye uygulanması yönünde.

Böylesi bir ceza uygulanması bundan sonra böylesi suçlara eğilim gösterecek sapık ruhlu kişileri de durdurmak konusunda işe yarayacaktır.

Fatma Şahin: Bu Cani Hadım Edilsin

Son Dakika Güncel Fatma Şahin: Bu Cani Hadım Edilsin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement