Fatsa Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Cemil Pekbüyük Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Fatsa Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Cemil Pekbüyük Açıklaması

Fatsa Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Cemil Pekbüyük Açıklaması

Fatsa Avcılar ve Atıcalar Derneği(FAVDER) Başkanı Cemil Pekbüyük, dernek olarak aktif çalışmalarını devam ettirdiklerini söyledi.

14.07.2014 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Avcılar ve Atıcalar Derneği(FAVDER) Başkanı Cemil Pekbüyük, dernek olarak aktif çalışmalarını devam ettirdiklerini söyledi.

Fatsa ve çevresinde bulunan avcıların bilinçli avcılar olduğunu belirten başkan Cemil Pekbüyük;"Son 15 yıldır Fatsa'da avcılık anlamında çok fazla faaliyet yapılmıyordu. Bizler de artık kendi ilçemizin adını duyurmak adına Karadeniz Avcılar Birliği'ne üye olduk ve onların düzenlemiş olduğu turnuvalara katıldık. Bu turnuvalarda önemli dereceler aldık. Ayrıca, bölgemize bir atış poligonu kazandırmak istiyoruz. Gerekli alt yapı çalışmalarını yaptık. Bu poligonumuzda diğer il ve ilçelerde bulunan avcılarımızı davet edip yarışmalar düzenlemek istiyoruz. 200 üyemiz var ve bütün avcılarımız bilinçli bir şekilde avlarını gerçekleştiriyorlar. Av tarihlerine dikkat eden bir derneğiz. Avlanma tarihleri sırasına göre gerçekleştiriliyor ve ona göre dernek olarak etkinliklerimizi yapıyoruz. Avlanma yaparken öncelikle bizim hedefimiz doğaya zarar vermemektir. Bizler seminerlerimizi avcılarımızla doğayla iç içe gerçekleştirdik ve herkes nasıl avlanması gerektiğini, nelere dikkat etmeleri gerektiğini çok iyi biliyor. Bu anlamda, kısa bir zaman içinde faaliyete geçireceğimiz ve yerini dahi elekçi ırmağı havzası olduğunu belirlediğimiz poligonumuzda avcılarımız hünerlerini gösterecekler. İnşallah kısa zamanda poligonumuzu bitireceğiz. Burada çok önemli organisyonlara imza atmak istiyoruz." dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Cemil Pekbüyük Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement