Fatsa Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Fatsa Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı

Fatsa Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı

30 Mart mahalli idareler seçimini AK Parti’den kazanan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, mazbatasını alarak 3. dönemine resmen başladı.

02.04.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart mahalli idareler seçimini AK Parti'den kazanan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, mazbatasını alarak 3. dönemine resmen başladı.

Fatsa İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra belediye binası önüne gelen Başkan Anlayan, kendisini bekleyen vatandaşlara ve partililere hitap etti. On yıl önce yine aynı yerde konuşma yaptıktan sonra merdivenleri çıktığını hatırlatan Başkan Anlayan, seçim döneminde kendileriyle birlikte gece-gündüz çalışan tüm partili arkadaşlarına teşekkür ettiğini söyledi. Üçüncü kez mazbatayı aldığını kaydeden Anlayan, "Bu yola birlikte çıktığımızı her fırsatta dile getirdim. Bizlere çok büyük destek verdiniz. Şu anda partimizin 21 meclis üyesiyle birlikte karşınızdayız. Bugüne kadar sizlerle tam bir takım oyunu oynadık. Bundan sonra da aynı sistemde oynamaya devam edeceğiz. O nedenle bize oy veren veya vermeyen bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bir beş yıl daha 110 bin nüfusumuz ve 79 mahallemizle birlikte hareket edeceğiz. Öte yandan diğer siyasi partilerimize ve o partide Fatsa'ya hizmet için bizimle yarışan bütün aday arkadaşlara teşekkürlerimi bildiriyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kimseyi ayırmayacağız. Ama dostlarımızı asla unutmayacağız. Çok mutluyum. Mutluluğumu sizlerle paylaşıyorum. Bütün Ordu bize inandı. Büyükşehir'i ve 19 ilçenin tamamını alarak yirmide yirmi yaptık. Bundan sonra birlikte çalışıp başaracağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'la birlikte çok işler yapacağız. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bize Başbakanımız da inandı. Allah'a şükürler olsun ki; ona mahcup olmadık" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement