Fatsa'da 200 Öğrenci İlk Kez Sinemaya Götürüldü - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da 200 Öğrenci İlk Kez Sinemaya Götürüldü

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Umutlu ve Mutlu Yarınlar Projesi" kapsamında, 200 öğrenci ilk kez sinemaya götürüldü.

29.05.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Umutlu ve Mutlu Yarınlar Projesi" kapsamında, 200 öğrenci ilk kez sinemaya götürüldü.

Ordu Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından, Çatalpınar, Çamaş ve Fatsa ilçelerinden 200 ilkokul öğrencisi, ilk kez sinemada film izledi.

Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, "Ordu Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ve Fatsa Toplum Destekli Büro Amirliği'nce 'Umutlu ve Mutlu Yarınlar Projesi' kapsamında, hiç sinema gitmeyen öğrencileri sinemayla buluşturduk. Bu projenin amacı, öğrencilere sosyallik kazandırmak, çocukların polislere olan olumsuz bakışını değiştirmek ve bir nebze olsun eğitim öğretim sezonunun sonunda öğrencileri rahatlatmaktı. Çatalpınar ve Çamaş ve ilçemize bağlı Kulak ve Ayazlı mahallelerimizde bulunan öğrencilerimiz bu proje kapsamanda sinemaya geldiler. Tüm masrafları bizler tarafından karşılandı" dedi.

Çatalpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kına ise projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Bölge olarak dağınık bir yapıya sahibiz. Buradaki öğrencilerimizden hiç sinemaya gelmemiş öğrencilerimizi seçerek sinema ile tanıştırdık. Bu proje çocuklarımız için çok güzel bir etkinlik oldu" diye konuştu.

İlk defa sinemaya geldiği için mutlu olduğunu belirten Kulak İlkokulu 6. sınıfı öğrencisi Ferhat Bildik de Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu Amirliği görevli memurlarına teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fatsa'da 200 Öğrenci İlk Kez Sinemaya Götürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement