Fatsa'da 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da 23 Nisan Coşkusu

Fatsa\'da 23 Nisan Coşkusu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.

23.04.2014 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.

Bayram programı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı'nın Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başladı. Daha sonra bayramın kutlanacağı Dumlupınar İlköğretim Okulu'na geçildi.

Okul bahçesinde toplanan yoğun kalabalığa hitap eden Okul Müdürü Cemal Er, 23 Nisan'ın bir ulusun kendi kaderini yine kendisinin çizdiği büyük bir gün olduğunu söyledi. Cemal Er,"Bu aziz millet, dün olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içinde, önünde uzanan aydınlık yolda, emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, benimsediği evrensel ilkeleri muhafaza ederek uygar dünyanın onurlu bir üyesi olmak için verdiği kararlı mücadeleyi sürdürecektir. Yolunuz açık, geleceğiniz aydınlık, her gününüz bayram olsun. Bayramınızı tebrik eder, saygılar sunarım" dedi.

Yoğun ilgi gösterilen kutlama programına Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, askeri erkan, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğrencilerin birbirinden güzel gösteriler sunduğu program, öğle saatlerinde sona erdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement