Fatsa'da 4006 Tubitak Bilim Fuarı - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da 4006 Tubitak Bilim Fuarı

Fatsa\'da 4006 Tubitak Bilim Fuarı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul öğrencileri tarafından hazırlanan 4006 TUBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışı gerçekleşti.

19.04.2016 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul öğrencileri tarafından hazırlanan 4006 TUBİTAK Bilim Fuarı'nın açılışı gerçekleşti.

Okul çok amaçlı salonunda gerçekleşen bilim fuarına Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 4006 TUBİTAK Bilim Fuarı'nda açılış konuşmasını Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Feray Eren gerçekleştirdi. Eren "TÜBİTAK'ın desteğiyle bu yıl birincisini düzenlediğimiz fuarın açılışını gerçekleştirmekten son derece mutluyuz. Bilim fuarları öğrenmeye istekli merak eden, araştırmacı ve bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biridir. Bu amaç doğrultusunda fuarımızda fizik alanında 19 proje, kimya alanında 8 proje, tarih alanında 2 proje, bilişim alanında 3 proje, biyoloji alanında 2 proje, değerler eğitiminden 2 proje olmak üzere toplam 36 projeyi 60 öğrencimiz 6 danışman öğretmen nezaretinde özverili çalışmaları ile ortaya koydular" dedi.

Müdür Feray Eren'in konuşmasının ardından programı katılan kişiler öğrencilerin bilim fuarında sergiledikleri projeleri incelediler ve öğrencilerden bilgi aldılar. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da 4006 Tubitak Bilim Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement