Fatsa'da AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Düzenlendi

Fatsa\'da AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Düzenlendi

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı, Ordu’nun Fatsa ilçesinde düzenlendi.

06.07.2014 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı, Ordu'nun Fatsa ilçesinde düzenlendi.

Belediye Kültür Sarayı'nda gerçekleşen toplantıya AK Parti Ordu Milletvekilleri İhsan Şener, Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, çevre belediyesi başkanları, partinin ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanlığı seçimi bizim için çok önemli. Genel Başkanımız ve Başbakanımız inşallah bu seçimi kazanacaktır. Teşkilatlar olarak iyi çalışmalı ve yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden galip ayrılmalıyız. Bunun için büyük gayret göstereceğiz" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ise, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması için teşkilatlarla birlikte var gücümüzle çalışmalıyız. İnşallah 10 Ağustos'ta da Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Burada önemli olan teşkilatlarımızın diri olmasıdır. Burada şahıs olarak milletvekili, belediye başkanı seçimi olmadığı için kendilerini görevli görmeyebilirler. Teşkilat olarak birinci dereceden vazifeli olacağımız için sandık kurulundan delegelere ilçe yönetimlerine kadar herkesin mesai harcaması gerekiyor. Ama önümüzde çok yakın olan seçim vardır. Rehavete kapılmamak gerekir, adayımız güçlü diye insanlara anlatmaktan vazgeçilmemelidir. Sayın Başbakanımız bizi hiç yanıltmadı ve içeride, dışarıda hep bizi savundu. 8 tane seçim geçirdik. Hep bizi daha ileriye taşıdı. Şimdi ilk defa teşkilatlardan yardım istiyor. Bu seçimde Başbakanımızı bütün fedakarlığımızı ortaya koyarak bu seçimde en yüksek oyla devletimizin tepesine taşıyacağız. Bu konuda bir tereddüdümüz yok. Ama teşkilatlarımızın bu konuda çok çalışmaları gerecek. Özellikle gençli ve kadın kollarına burada büyük görev düşüyor. Bizler el birliği ile 10 Ağustos'u Türkiye'nin zafer tarihi olarak ilan etmeyi umuyoruz. Bu hususta hepinizin gayretlerinizi esirgemeyeceğinizi biliyorum" diye konuştu.

Verilen görevlerin emanetçisi olduklarını, kimsenin unutmaması gerektiğinin altını çizen Şener, "Bugün bize verilen milletvekilliği emanetidir. Size verilen il başkanlığı emanetidir. Öbürüne verilen ilçe başkanlığı emanetidir. Belediye başkanlığı emanetidir. Bu adı üstünde şahsi mülkiyet değildir. Yeteneklerimiz olabilir, gayretlerimiz olabilir ama içinde bulunduğumuz görevi AK Parti kurumsal kimliğinin verdiği bir görevi yerine getirdiğimizi unutmamalıyız. Onun için de partinin genel siyaset anlayışını, partiyi sıkıntıya sokacak, örseleyecek iş ve eylemlerden, söylemlerden kaçınmalıyız. Eğer böyle yapmazsak başta liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yanlış yapmış oluruz. İnsanların bulundukları yerler emanetse eğer emanetleri teslim ederken alnımızın akıyla gönül rahatlığıyla teslim etmemiz gerekir. Bizden sonrakilere kurumsal olarak daha iyi bir partiyi teslim etmiş olmamız lazım. 3 yıl 5 yıl 20 yıl çabucak geçip gider kalıcı olan bizim bu kurumsal yapıya, milletimize yaptığımız hizmetlerdir" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement