Fatsa'da Asayiş Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Asayiş Toplantısı Yapıldı

Fatsa'da asayiş toplantısı gerçekleştirildi.

15.12.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa'da asayiş toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakamı Mehmet Yapıcı'nın makamında gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Ethem Öztürk ve İlçe Jandarma Komutanı Halit Gülten katıldı.

Fatsa'nın çoğu il ve ilçeye göre güvenlik yönünden sakin bir ilçe olduğunu belirten Kaymakam Yapıcı, "Belli başlı bazı sorunlarımız var, yalnız bunlar çok büyük sorunlar değil. Bunların çözümüne ilişkin kolluk kuvvetlerimizle istişare yaptık" dedi.

Özellikle hava karardıktan sonra balıkçı barınağı ve sahil şeridinde ek tedbirler alarak buraları güvenli hale getireceklerini ifadi eden cYapıcı, şunları kaydetti:

"Bir başka konu ise halkın huzurunu kaçıran sokak köpekleri. Bu sorunun yasalar çerçevesinde çözümüne ilişkin gerekli mercileri ikaz edeceğiz. Halkımızın huzur ve güvenliği bizler için çok önemli. Bu yüzden emniyet müdürümüz ve jandarma komutanımız üzerine düşen tüm görev ve sorumluluğu yerine getirecek. Elekçi köprüsü üzerinde yayalar için korkuluk bulunmamasıyla ilgili son aşamaya gelindi. Vatandaşların tepkisini çeken ve yıllarca yanı başlarından geçen araçlarla yan yana yürümek zorunda kalan yayalar için oto korkuluk yapılacak. Karayolları Şube Müdürlüğü oto korkuluk için ihale yaptı ve müteahhit firma 10 gün içinde köprü üzerinde çalışmaya başlayacak." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Asayiş Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement