Fatsa'da Muhtarların Sıkıntıları - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Muhtarların Sıkıntıları

Fatsa\'da Muhtarların Sıkıntıları

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, “Vatandaş elektrik ve su parasını ödemediği için faturası o mahallenin muhtarına patlıyor.

17.08.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, "Vatandaş elektrik ve su parasını ödemediği için faturası o mahallenin muhtarına patlıyor. Ayrıca mahallerimizde çöp ve özellikle sokak köpekleri ile ilgili büyük sıkıntı var" dedi.

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanlığı yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Fatsa Hükümet Konağı ikinci katında bundan sonra hizmet vereceklerini belirten Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, "Kısa süre derneğimiz hükümet konağı dışında hizmet vermişti. Tekrar girişimlerimizi sağlayarak hükümet konağında hizmet vermeye başladık. Kurulduğundan bu yana hükümet konağında hizmet veren bir dernektik ve tekrar faaliyetimizi burada sürdüreceğiz. Yeni yerimiz hem vatandaşlarımızın hem de muhtarlarımızın kolayca ulaşabileceği yerdedir. Herkese hayırlı olsun. Emeği geçenlere de teşekkür ederim" diye konuştu.

Yüksek mahallelerdeki muhtarların şuan için en büyük sıkıntısının su olduğunu belirten Kızılkaya, "Vatandaş elektrik ve su parasını ödemediği için faturası o mahallenin muhtarına patlıyor. Muhtarlarımız bu konuda vatandaşlarla sıkıntıya düşüyor. Fatsa bölgesinde 16 mahallemizin muhtarı bu konuda mağdurlar. Ayrıca mahallerimizde çöp özellikle sokak köpekleri ile ilgili büyük sıkıntı var. Vatandaşlarımız bu konuda çok rahatsız ve bu dertlerine çare istiyorlar. Yetkililerin biran önce bu sorunları çözmesini istiyoruz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Muhtarların Sıkıntıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement