Fatsa'da Ormek Sergi Açılışı - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Ormek Sergi Açılışı

Fatsa\'da Ormek Sergi Açılışı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Kursları(ORMEK) sergi açılışı geniş katılımla Fatsa ilçesinde gerçekleşti.

03.05.2016 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Kursları(ORMEK) sergi açılışı geniş katılımla Fatsa ilçesinde gerçekleşti.

124 grupta 6 bin 230 kursiyer tarafından düzenlenen serginin açılışına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çoruh, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen sergi açılışı öncesi Ordu Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı bir gösteri sundu. Daha sonra folklor ekibi tarafından halk oyunları sergilendi.

Düzenlenen törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz "Kısa bir süre önce Fatsa ilçesinde ORMEK binamızı açtık. Büyükşehir Belediyemiz tarafından 3 ilçemizde ORMEK'lerin açılışını gerçekleştirdik. Tamamen ücretsiz olan kurslarımızda ilimizdeki tüm hemşehrilerimiz gelmesi suretiyle 500'e yakan alanda kurs verme imkanı sağladık. Eğiticilerimiz de Milli Eğitim Bakanlığımızca tedarik edilen kişilerden oluştu. Bu yıl Ordu ili genelinde 6 bin 230 kursiyerimiz meslek edindirme kurslarından yararlandılar. Sosyal belediyeciliğin gereğini yapıyoruz. Tüm kurslarımıza katılan kursiyerlere yapmış oldukları eserler için teşekkür ediyoruz. Meslek edindirme kursları kursiyerleri alıyor ve önemli işleri öğretiyor. Yüzde 95 oranında bu kurslara bayan kursiyerlerimiz katıldılar. Açılan sergimiz herkese hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başkan Enver Yılmaz'ın konuşmasının ardından serginin açılış kurdelesi kesildi. Başkan Yılmaz ve katılımcılar ORMEK kursiyerleri tarafından hazırlanan eserleri inceledi. Açılış ikram ile son buldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Ormek Sergi Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement