Fatsa'da Sanayi Esnafı Selin Yarasını Sardı - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Sanayi Esnafı Selin Yarasını Sardı

Fatsa\'da Sanayi Esnafı Selin Yarasını Sardı

Ordu’nun Fatsa İlçe Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar, Ramazan Bayramı’nda yaşanan sel felaketinin ardından esnafın kendi yarasını kendisinin sardığını söyledi.

11.08.2016 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa İlçe Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar, Ramazan Bayramı'nda yaşanan sel felaketinin ardından esnafın kendi yarasını kendisinin sardığını söyledi.

Başkan Yusuf Kaynar konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar hiçbir yetkili gelip de bizlere yardım yapmadı. Esnaflarımız kendi yarasını kendi çabasıyla sardı ve şu an için işyerlerinde faaliyetlerini sürdürüyorlar. Yıllardır vergisini düzenli bir şekilde veren esnafımız devletini yaşanılan afette yanında görmek istedi fakat çok üzüldüler bu gelişmelerden dolayı. Bölge milletvekillerimiz, ilgili başkanlarımızın konuyla ilgili haberleri var. 156 esnafımızın hiç biri kimseden yardım almadı. Yaşanan sel felaketinin ardından yaklaşık 1 ay geçti ama yetkililerin sorunumuzla ilgilenmemesi bizleri derinden üzüyor. Ülkemizin şu an sıkıntılı günlerden geçtiğini biliyoruz ve bu konuda çok anlayışlıyız. En azından yürütme kurulunun bizimle ilgili sorunları bilmesi gerekiyor. Kendimizi Suriyeliler kadar değerli bulmuyoruz. Bakanlarımız, siyasilerimiz geldi yaralarımızın sarılacağını, zararlarımızın karşılanacağını söylediler. Yardım yapılmayacaksa keşke taahhüt yapılmasaydı. Bizlere neden yardım yapılmadığı konusunda bir açıklama da yapılmadı. Kolektif olarak burada birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Devletimizin yanımızda olduğunu görmek istiyoruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Sanayi Esnafı Selin Yarasını Sardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement