Fatsa'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı.

02.10.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak 26'ncı Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle "Seçim Güvenliği Toplantısı" Fatsa Kaymakamlığında gerçekleşti.

Kaymakam Mehmet Yapıcı başkanlığında yapılan Seçim Güvenliği Toplantısı' na Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı Halit Gülten, Fatsa Yazı İşleri Müdürü Ahmet Çelik ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kaymakam Mehmet Yapıcı toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek milletvekili genel seçimleri ile ilgili ilçemizde seçime katılacak tüm siyasi partilerimizin değerli ilçe başkanlarımızla çok yararlı ve bizler için anlamlı bir toplantı gerçekleştirdik. 1 Kasım'da gerçekleştirilecek seçimlerimizin, huzur, güven ve sükunet içerisinde gerçekleşmesi, vatandaşlarımızın hür iradesinin sandığa eksiksiz olarak yansıması, seçim güvenliğinin sağlanması, seçime katılacak tüm siyasi parti ilçe başkanlarımızın centilmenlik anlayışı içerisinde, birbirleriyle sorunlu, sağduyulu bir seçim kampanyası geçirmeleri konusunda bir mutabakat gerçekleştirdik" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement