Fatsa'da Sene Başı Okul Müdürleri Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Sene Başı Okul Müdürleri Toplantısı

Fatsa\'da Sene Başı Okul Müdürleri Toplantısı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 2014-2015 eğitim-öğretim yılı sene başı okul müdürleri toplantısı Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi’nde yapıldı.

24.09.2014 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 2014-2015 eğitim-öğretim yılı sene başı okul müdürleri toplantısı Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nde yapıldı.

Toplantıya Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Şube Müdürleri Ramazan Akyol ve Vahit Bölek'in yanı sıra okul müdürleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, "Benim eğitime bakış açım eğitim-öğretim devam ederken özel zihinli bireyler üretmenizdir. Bu noktada çalışmalar yapmanız, başkalarının cebine beyinlerini vermeyen, kendi başına düşünebilen bireyler oluşturma noktasında eğitim-öğretimi bu yola çekmenizdir. Bu konuda çok duyarlı olmanızı istiyorum. Başkaları tarafından ilave edilmeyen, kendini idare eden bireyler oluşturabilirsek eğitim daha kalıcı hale gelecektir" dedi.

11 OKUL MÜDÜRÜ İLE DEVAM ETMEME KARARI

Her okul müdürünün okulunu kurumsallaştırması için çalışmalara başlaması gerektiğine işaret eden Cinoğlu, "Kurumsallaşma adına Fatsa'da çalışmalar yapmamız gerekiyor. Kurum kültürü oluşması noktasında hem teknik hem de fiziki alt yapısını gerçekleştirmek gerekiyor. Her kurum kendi logosunu oluştursun. Var olanlarda daha etkin halde bu logoları kullanmalarıdır. Her kurumun kurumsallaşması çok önemlidir. Okulların internet siteleri de hep güncel olsun. 4 yılını tamamlayan 30 okul müdüründen 11'i ile devam etmeme kararı aldık. Bu devam etmeme kararının bütün sorumluluğu bendedir. Fatsa İlçe Milli Eğitim olarak bu durumu üstleniyoruz. Yeni atanan ve devam kararı aldığımız müdürlere de başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Sene Başı Okul Müdürleri Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement