Fatsa'da Spor Gelişiyor - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Spor Gelişiyor

Fatsa\'da Spor Gelişiyor

Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek, Ordu’nun tamamında okul sporlarında il birincilikleri ve önemli dereceler kazandıklarını belirterek, bu başarılarını devam ettireceklerini söyledi.

28.08.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek, Ordu'nun tamamında okul sporlarında il birincilikleri ve önemli dereceler kazandıklarını belirterek, bu başarılarını devam ettireceklerini söyledi.

Halil Bekyürek, spora kurum olarak çok önem verdiklerini belirterek, "Fatsa'da sporun gelişmesi için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıl okul sporlarında başarılı sonuçlar alındı ve bunda bizlerin emeği gerçekten çok büyük. Önemli başarılara imza attık. Bu başarının bu yılda daha da fazla gelişerek iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Ordu'nun tamamında okul sporlarında il birincilikleri ve önemli dereceleri Fatsa ilçesi olarak kazandık. Futbol, atletizm, voleybol ve diğer spor dallarında önemli dereceler alarak Türkiye'de Fatsa ilçesinin adını duyurmak istiyoruz. İlçemizde son donanımlara sahip bir kapalı spor salonumuz var ve gerçekten burada salondan her anlamda yararlanıyoruz. Ayrıca birçok spor organizasyonu da ilçemizde yapılarak Fatsa adı her yerde duyuluyor. Biz bu durumdan son derece memnun oluyoruz. Her türlü müsabaka solunuzda gerçekleşiyor. Yeni dönemde de bir çok organizasyon ilçemizde gerçekleşecektir" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Spor Gelişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement