Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi'nde "İngilizce Hazırlık Sınıfları" - Son Dakika
Yerel

Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi'nde "İngilizce Hazırlık Sınıfları"

Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi\'nde "İngilizce Hazırlık Sınıfları"

Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Balık, bundan sonra tüm bölümlerinde İngilizce hazırlık sınıflarının olacağını belirterek, "Amacımız, mezun olan öğrencilerimizin çalışma alanlarının uluslararası sular olması nedeniyle iletişimde zorlanmamalarıdır” dedi.

19.09.2015 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Balık, bundan sonra tüm bölümlerinde İngilizce hazırlık sınıflarının olacağını belirterek, "Amacımız, mezun olan öğrencilerimizin çalışma alanlarının uluslararası sular olması nedeniyle iletişimde zorlanmamalarıdır" dedi.

Dekan Prof. Dr. İsmet Balık, eğitim kadrosu yönünden tam anlamıyla yeterli bir ekibe sahip olduklarını ifade ederek, "Bu sene öğrenciler okulumuzu yeterli derecede tercih etmiştir. Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümüne bu yıl ilk defa öğrenci aldık. Ayrıca Güverte Bölümümüzde hazırlık sınıfımızı oluşturduk. Öğrencilerimiz hazırlık okuduktan sonra eğitim öğretimine devam edecekler. Bundan sonra tüm bölümlerimizde İngilizce hazırlık sınıfları olacak. Amacımız, mezun olan öğrencilerimizin çalışma alanlarının uluslararası sular olması nedeniyle iletişimde zorlanmamalarıdır" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi'nde 'İngilizce Hazırlık Sınıfları' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement