Fatsa İkinci Etap Osb 2017 Yılında Yatırıma Hazır Olacak - Son Dakika
Yerel

Fatsa İkinci Etap Osb 2017 Yılında Yatırıma Hazır Olacak

Fatsa İkinci Etap Osb 2017 Yılında Yatırıma Hazır Olacak

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ikinci etap çalışmaları için hazırlıkların devam ettiğini belirten Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, “OSB içinde bulunan su kuyuları sorunu çözüldü.

24.01.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ikinci etap çalışmaları için hazırlıkların devam ettiğini belirten Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, "OSB içinde bulunan su kuyuları sorunu çözüldü. Büyük bir sorunu ortadan kaldırdık, 2017 yılında bu bölge yatırıma hazır olacak" dedi.

FATSO Başkanı Tayfun Karataş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "OSB'nin büyüme alanı içerisinde bulunan OSKİ'ye ait su kuyuları vardı ve bundan dolayı bakanlığın en yakın sanayi parseline 250 metre su kanallarından ve benzeri unsurlardan dolayı kriterleri olmasından dolayı OSB bölgemizi büyütemiyorduk. Bununla ilgili girişimlerde bulunduk ve sorun çözülmüş oldu. Artık herhangi bir sorun yok. Bu sürecin çözülmesinden sonra bakanlıktan heyet gelerek yeri inceleyecekler ve akabinde bir komisyon kurulup yerin kamulaştırılması için çalışmaların başlatılması gerçekleşecek. OSB'nin ikinci etap bölgesi için herhangi bir sorun çıkmadığı takdirde 2017 yılında yatırama hazır olacak bir duruma gelecek" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa İkinci Etap Osb 2017 Yılında Yatırıma Hazır Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement